Uue energiaga edasi: telli Edasi ja saad targemaks. Tellimiskampaania

Ajakiri Edasi saab septembris 7-aastaseks ja tähistame seda 2 kuud kestva sünnipäevapakkumisega. Kõikide uute tellijate vahel läheb loosi kolm mikrokraadikursust Eesti ülikoolides ja kümme virtuaalpääset Eesti suurimale innovatsioonikonverentsile Digital Hub. Sünnipäevapakkumine kehtib perioodil 1.09 – 31.10.2023 vormistatud erakliendi tellimustele, arvesse lähevad nii veebitellimused (Edasi Eksklusiiv) kui ka paberajakirja tellimused.

Kutsume kõiki kvaliteetsest väljaandest huvitatud lugejaid hakkama tellijateks ja olema seeläbi osalised iseendale ja Eestile parima ajakirja tegemisel.

TELLIMINE:

Mikrokraadiõpe:
kui soovid osaleda ülikoolide mikrokraadiõppe auhindade loosimises (väärtuses 3×1000€), siis vormista tellimus Edasi e-poes (valikus kas aastane paberajakirja tellimus või digitellimus 3, 6, ja 12 kuud). Tegemist on tellimusega fikseeritud perioodiks.
NB! E-poe kassas tasumisel palume lahtrisse “Lisainfo” kirjutada oma ülikooli eelistus (vastavalt kas Tallinna Ülikool, Tartu Ülikool, TalTech).

Digital Hub:
kui soovid osaleda Digital HUB-i virtuaalpääsme loosimises (väärtuses 10×99€), siis vormista digitellimus (7.99€/kuu) Edasi maksemooduli kaudu, mis asub iga tasulise artikli all. Tegemist on automaatselt iga kuu pikeneva tellimusega, mida saab igal ajal lõpetada, saates sellekohase kirja aadressile: hello@edasi.org

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli Edasi ja saad targemaks”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.09.2022 – 31.10.2023
  4. Kampaania pakkumine: Hakates kampaania perioodil Edasi veebiajakirja või paberajakirja tellijaks, osaled auhindade loosimises. Pakkumine kehtib erakliendile.
  5.  Kampaania auhinnad: Kõikide uute tellijate vahel läheb loosi kolm mikrokraadikursust (igaüks väärtuses 1000€) Eesti ülikoolides ja kümme virtuaalpääset (üks pääse väärtuses 99€) Eesti suurimale innovatsioonikonverentsile Digital Hub.
    1. Mikrokraadi õppekava: Mikrokraadi õppekava on pikem tervikliku sisuga täiendusõppekava, mis on loodud ühe või mitme tasemeõppekava ainete baasil või eraldiseisva täiendusõppena. Mikrokraad võimaldab paindlikult ning tööturu ja ühiskonna vajadusi arvestades omandada valitud erialased pädevused ühes kitsamas valdkonnas.
      1. Mikrokraadi õppekava kursus Tallinna Ülikoolis: Rohkem infot Tallinna Ülikooli mikrokraadi õpingute kohta leiad siit
      2. Mikrokraadi õppekava kursus TalTechis: Rohkem infot TalTechi mikrokraadi õpingute kohta leiad siit
      3. Mikrokraadi õppekava kursus Tartu Ülikoolis: Rohkem infot Tartu Ülikooli mikrokraadi õpingute kohta leiad siit
    2. Kümme virtuaalpääset innovatsioonikonverentsile Digital HUB: See on tippjuhtide, IT-juhtide, infoturbejuhtide ning tehnoloogiavaldkonna tippametnike ja -spetsialistide jaoks aasta olulisim kohtumispaik, kus end valdkonna uusimate arengutega kurssi viia. Loosiauhindade võitjad saavad konverentsil osaleda veebikeskkonna Worksup vahendusel spetsiaalse sooduskoodi abil. Konverents toimub 9. novembril, rohkem infot siin: Telia Digital Hub.
  6. Auhindade loosimine:
    1. Auhindade loosimine toimub 2. novembril.
    2. Auhindade võitjad kuulutatakse välja Edasi Facebooki kontol ning võitjatega võetakse otse ühendust ja lepitakse kokku auhinna üleandmises.
    3. Auhindade loosimisel lähevad arvesse püsitellimused, üksikud artikliostud loosimises ei osale.
  7. Muud tingimused:
    1. Mikrokraadi õppe auhinna väärtus on 1000€. Kui valitud eriala mikrokraadiõppes on kallim, tasub auhinna võitja puudujääva summa ise juurde.
    2. Mikrokraadi õppe osas tuleb õpinguid alustada 2024. aasta jooksul. Hilisemaid pretensioone ei arvestada.
    3. Digital Hubi konverentsi pääsmed kehtivad 9. novembri konverentsi päeval. Hilisemaid pretensioone ei arvestata.
  8. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org
  9. Rohkem infot kõikide tellimisvõimaluste kohta leiab siit: Hakka tellijaks

***

MÕTTEAINEKS: Kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan? Kui otsustad hakata Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad teha head – aidata kaasa muuta väljaanne, mis on Eestis puudu olnud, elujõuliseks. See võib olla osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis.

MIS ON EDASI? Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberilEdasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristubteistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?

Tee Edasi ka enda mõtteks: loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad.