Tellimisinfo ja KKK

Tahad midagi head lugeda? Tutvu Edasiga ja meie autoritega ning tule tellijaks! Alljärgnevalt leiab lugeja info Edasi tellimisvõimaluste kohta, Edasi kinkimiseks ning vastused korduma kippuvatele küsimustele. Edasi uudiskirjaga saab liituda lehe alloleva mooduli kaudu ja see on hea võimalus neile lugejatele, kes kaaluvad tellijaks hakkamast ja soovivad olla kursis ajakirja poolt pakutava sisuga.

1. Digitellimus – Edasi veebiajakiri

ERAKLIENT

Tasulised artiklid on tähistatud märkega “Edasi Eksklusiiv” ja nende lugemiseks on 2 võimalust: artikli all asuvas maksemoodulis saab vormistada püsitellimuse (7.99€/kuu) või osta artikli (3.99€). Makseviisidena on maksemoodulis valida 2 võimaluse vahel: Kaardimakse (makseid haldab EveryPay); Mobiilimakse (makseid haldab Zlick). Lisaks saab e-poes vormistada ka ühekordse maksega pikema perioodiga tellimuse (3, 6, 12 kuud).

Igale Edasi Eksklusiivi kasutajale vormistatakse eraldi nimeline lugemisõigus ja selle jagamine teistega ei ole lubatud. Perele või sõpruskonnale on saadaval Erapakett 3-le või 5-le inimesele ning mille hind on lugeja kohta soodsam. Rohkem infot -> Vaata lõik Eraklient punkt 2 – Soovid tasuda pikema perioodi eest korraga?

1. PÜSITELLIMUS: igakuine tasu 7.99€ 

NB! Digitellimus ei sisalda paberajakirja tellimust ja vastupidi. Paberajakiri ilmub 4 korda aastas ja sisaldab vaid üksikuid veebis ilmuvaid artikleid.

Püsitellimuse saad vormistada siin: ava üks Edasi Eksklusiivi artikkel ja vali maksemoodulist sobiv makseviis

Peale tellimuse edukat vormistamist saadetakse e-posti aadressile kiri pealkirjaga “Täname, et sõlmisid Edasi Eksklusiivi püsitellimuse”. Tasulised artiklid avanevad brauseris edaspidi automaatselt, ilma täiendava sisselogimiseta. (NB! Mobiilimakse puhul saabub PIN-kood sekunditega, kaardimakse puhul võib koodi e-mailile jõudmine võtta kuni minut).

Soovi korral saab Edasi ikooni seadistada ka oma telefoniekraanile, mis toimib nagu brauseripõhine äpp – 5 sammu.

2. SOOVID TASUDA PIKEMA PERIOODI EEST KORRAGA?

  1. E-POOD, saadaval tellimused 3, 6, 12 kuuks: ava e-pood ja tee valik.
    Lugemisõigus aktiveeritakse hiljemalt 48 h tunni jooksul.
  2. “ERAPAKETT” perele või sõpruskonnale 12 kuuks:
    • 3 kasutajat = 222€. Tavahind 288€, hinnavõit 23%: hind lugeja kohta aastaks 74€ vs tavahind 95€, ühe kuu hind 6,2€ vs 7.99€).
    • 5 kasutajat = 333€. Tavahind 479€, hinnavõit 31%: hind lugeja kohta aastaks 66,6€ vs tavahind 95€, ühe kuu hind 5,6€ vs 7.99€).
  • Erapaketi sõlmimiseks tee ülekanne (Makse rekvisiidid leiab siit), sisuseletuseks palume kirjutada “Erapakett 12 kuud”.
  • Saada maksekorralduse koopia ning kasutajate nimed ja meiliaadressid Edasi infomeilile: hello@edasi.org Lugemisõigus aktiveeritakse hiljemalt 48 h tunni jooksul ja kõik kasutajad saavad “Tere tulemast” e-kirja koos sisse logimise juhendiga.
  • Pakkumine sisaldab lugemisõigust soovi korral vastavalt 3-le või 5-le kasutajale (pereliige või sõber), igale kasutajale vormistatakse eraldi lugemisõigus. Soovi korral saab vormistada ka suuremaid pakette, huvi korral saada kiri hello@edasi.org

3. SOOVID TELLIMUST KINKIDA? 

Kinkida saab nii veebi- kui paberajakirja tellimust. Vormista tellimus Edasi e-poes – Tellimused: paberajakiri ja veebiajakiri. Ostujärgselt saab alla laadida ka e-kinkekaardi. Füüsilisel kujul kinkekaardid on saadaval Edasi toimetuses Tartu mnt. 82, huvi korral võtke ühendust hello@edasi.org

Kõikide tekkivate küsimuste korral palume kirjutada: hello@edasi.org

ÄRIKLIENT

Head äritulemused sünnivad tarkade ja inspireeritud inimeste toel. Tere tulemast tellijaks!

Ettevõtetele ja organisatsioonidele pakume ärikliendi pakette alates 6 kuust ja standardpakett sisaldab soovi korral lugemisõigust kuni 5-le kasutajale, igale kasutajale vormistatakse eraldi nimeline lugemisõigus. Lugejakontod on nimelised, üldmeiliga seda siduda ei saa. Soovi korral saab vormistada ka suuremaid pakette, alates 25 lugejakontost erihind. Huvi korral saada kiri hello@edasi.org

“ÄRIPAKETT” ühekordse maksena 12 kuuks on 399€+km (tavahind aastaks 475€), hinnavõit lugeja kohta 17% (80€ vs tavahind 96€ aastas) ja 6 kuuks 199€+km.

Üksikettevõtja e palgatöötajateta ettevõtja: 6 kuud 79€+km ja 12 kuud 149€+km.

Huvi korral palume kirjutada aadressil hello@edasi.org

NB! Veebitellimus ei sisalda paberajakirja tellimust ja vastupidi. Paberajakiri ilmub 4 korda aastas ja sisaldab vaid üksikuid veebis ilmuvaid artikleid.

2. Paberajakirja tellimine, kojukanne ja müügipunktid

Paberajakiri ilmub kvartaalselt alates 2019. aasta suvest ja üksiknumbri hind on alates 2022. aasta juunist 14.90€ (sis KM). Aastas ilmub 4 numbrit: kevad (märts), suvi (juuni), sügis (september), talv (detsember). NB! Paberajakirja tellimus ei sisalda veebiajakirja tellimust (Edasi Eksklusiiv) ja vastupidi. Paber- ja veebiajakiri tuleb eraldi tellida.

Paberajakirja tellimiseks on 2 võimalust:

  • Edasi lepinguline partner, kes vastutab tellimuste haldamise eest on Express Post. Tellimiseks palume külastada tellimiskeskust.
  • Teine võimalus Edasi paberajakirja tellimuse vormistamiseks on Edasi e-pood

Kojukandega seotud küsimustes palume Teil pöörduda Omniva kliediteenindusse, helistades numbril 661 6616 või kirjutades info@omniva.ee

Soovid tellida paberajakirja välismaale? Loe tellimisvõimaluste kohta: KE Ajakirjandus

Kus ajakiri müügil on? Edasi paberajakiri on saadaval enam kui 300 müügikohas üle Eesti, sh suuremates kaubanduskettides (A&O, Comarket, Konsum, Maksimarket, Maxima, Prisma, Rimi, Selver) ning R-kioskites. Samuti Kohvikus NOP ja Fotografiskas Tallinnas. Müügipunktide nimekirja leiab siit.

Kõiki varem ilmunud ajakirju saab osta e-poest.

Muudatuste haldus ja lõpetamine

Kui soovid Edasi Eksklusiivi püsitellimust lõpetada, kirjuta palun aadressil hello@edasi.org NB! Püsitellimus pikeneb automaatselt ja sellele tagasimakseid ei tehta. Tellimust saab tühistada 5 päeva enne tellimuse pikenemist.

Korduma kippuvad küsimused

Kas paberajakirja tellimus annab ligipääsu ka veebi tasulisele sisule ja vastupidi?

Paber- ja veebiajakiri tuleb eraldi tellida. Soovi korral saab mõlemad tellimused teha e-poes.

Mul on kehtiv mobiilimakse/kaardimakse püsitellimus, kuid artikkel on lukus. 

Juhul kui kasutajal on kehtiv tellimus, tuleb teha uus tuvastamine, vajutades maksemoodulis lingile “Olen juba tellija”. Selle kaudu tehakse uus autentimine ning kui tuvastatakse, et numbril/e-postiaadressil on juba aktiivne tellimus, siis avatakse sisu. Uut makset ei tehta.

Levinumad põhjused uuesti tuvastamiseks võivad olla: brauseri ajalugu on kustutatud või brauserisse salvestatud küpsis (cookie) aegunud või on brauseri vahemälus veateade, mis ei lase edasi liikuda (tühjenda arvuti/mobiili vahemälu või proovi teist brauserit). Sama kehtib ka juhul, kui kasutatakse brauserit varjatud olekus (private browsing). Põhjuseid võib veelgi olla, enamasti on artiklid tuvastatud seadmes avatud olekus.

Olen tellija, aga Facebooki kaudu artiklit lugema asudes on artikkel lukus.

Facebooki kaudu sisenemisel ei luba Facebooki sisene brauser parooli meeles pidada, mistõttu tuleb FB kaudu igakordsel artikli avamisel teha uus tuvastamine. Soovitame sel juhul avada soovitud artikkel otse Edasi veebilehe kaudu. Samas seadmes sama brauserit kasutades ja Edasi lehel olevat ‘Logi välja’ nuppu kasutamata peaks sessioon aktiivsena püsima ja artiklid avanema automaatselt. (NB! Soovi korral saab Edasi ikooni seadistada ka oma telefoniekraanile, mis toimib nagu brauseripõhine äpp – 5 sammu.)

Ostsin artikli, kuid artikkel ei avanenud peale makset. 

Vajutage maksemoodulis lingile “Olen juba tellija”. Selle kaudu tehakse uus autentimine ning kui tuvastatakse, et numbril/e-postiaadressil on antud artikli ost tehtud, siis avatakse sisu. Uut makset ei tehta.

Mida teha, kui mulle tundub, et ma ei saa teie saadetud kirju (PIN-kood) kätte?

PIN-koodi saamine e-mailile võib võtta aega kuni minut. Teinekord sorteerib Gmail kirjad ka erinevatesse kaustadesse, palun vaadake reklaamikausta või kontrollige igaks juhuks ka rämpsposti kausta.

Tuvastamine uues seadmes. 

Kui kasutajal on olemas kehtiv tellimus ning ta soovib rakendada lugemisõigust ka oma teises seadmes, saab seda teha maksemooduli all oleva lingi “Olen juba tellija” kaudu. Sellele vajutades tehakse SMS-autentimine ning kui tuvastatakse, et numbril on juba aktiivne tellimus, siis avatakse sisu. Uut makset ei tehta.

Tasulise artikli all ei kuva maksemoodulit.

Olenevalt tehnilisest lahendusest ei tööta alati Internet Exploreriga tehtud ostud või ei kuvata maksevõimalust üldse. Palun kasutage mõnda teist brauserit (nt Chrome, Safari)

Kuidas toimub mobiilimaksega tasumine?

Teostatud mobiilimakse kohta saab info ka mobiilsideoperaator ning lisab ostu summa lugeja jooksva kuu mobiiltelefoni arvele, kus on Zlicki maksete summa eraldi näha. Oste saavad sooritada Tele2, Elisa ja Telia lepingulised ja kõnekaardi kliendid, kellel ei ole lisateenused oma mobiilsideoperaatori juures ära piiratud.

Kui ma soovin Edasi Eksklusiivi tellimust pereliikmega jagada, siis mis võimalused selleks on?

Igale Edasi Eksklusiivi kasutajale vormistatakse eraldi nimeline lugemisõigus ja selle jagamine teistega ei ole lubatud. Perele või sõpruskonnale soovitame vormistada Erapaketi, mis sisaldab soovi korral kuni 5 lugemisõigust ning mille hind on lugeja kohta ca 50% soodsam. Rohkem infot -> Vaata lõik Eraklient punkt 2 – Soovid tasuda pikema perioodi eest korraga?

Muud küsmused

Kõikide muude tekkivate küsimuste korral palun kirjutage: hello@edasi.org Vastame esimesel võimalusel.

Märkused:

  • Edasil on õigus tellimuse tingimusi muuta, teavitades sellest püsitellijaid e-kirja või SMS-iga 1 kuu ette või avaldades sellekohase info Edasi.org veebilehel.
  • Tasuliste artiklite täismahus kopeerimine ja levitamine sotsiaalmeedias ei ole lubatud.

Mis on Edasi?

Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud ja kallutamata tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat ajakirja.

Lugejate ja uuringufirma Kantar Emor tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootusele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis lihtsad, igapäevased asjad põnevaks. Püsitellijana aitad luua ajakirja, mis on Eestis puudu, ning teed palju head isegi siis, kui Sa ise ei jõua iga päev lugeda. Rahulik ja inspireeriv keskkond ei teki iseenesest ning see vajab püsivat hoolt. Võid mõelda ka nii, et Edasi on osa Sinu heategevuskäitumisest parema keskkonna ja ajakirjanduse nimel. Ja omamoodi kultuuriline statement!

Tagasiside ja soovitused: lühiusutlused Edasi lugejate, kaasautorite, partneritega, mida nad Edasi juures väärtustavad: “Edasi on ka minu mõte”; ja Edasile rahaliselt hoogu andnud toetajaliikmete arvamused: Miks ma toetan Edasit.

Vaata lisaks: