Aeg tiksub: kuidas tuua oma ellu püsivaid & positiivseid muutusi?

Meil kõigil on ainult 1 elu ja üldinimlik soov on elada võimalikult hästi ja õnnelikult. Edasi ongi loodud selle missiooni elluviimiseks. Kui Edasi pakub Sulle väärtust ning Sulle läheb korda ka kvaliteetse ajakirjanduse käekäik, siis vaata, kas saad omalt poolt olla pisut abiks heade muutuste ellu toomisel. Igal juhul oled oodatud tagasi.

1. Kutsume lugejaid liituma Edasi Eksklusiiviga: vormista püsitellimus

Oleme alustanud püsitellijatele mõeldud lugejaeelise programmiga Edasi Eksklusiiv, mis tähistab tasulisi artikleid ja on täismahus avatud vaid tellijatele. Ajapikku lugejaeelise programm täieneb.

Püsitellimuse vormistamiseks on 2 võimalust, teha püsimaksekorraldus pangas ja anda sellest Edasile teada või tasuliste artiklite all olev maksemoodul, kus püsitellijaks saab hakata mobiilimakse abil. Loe lähemalt siit: püsitellija.

  1. Miks püsimakse? Püsimakse aitab ellu viia tegevusi pikema aja jooksul, sest just püsivus ja pühendumine on see, mis viib sihile ja aitab kaasa soovitud arengute toimumisele. Piltlikult öeldes – eesmärk on pakkuda päriselt ka müra- ja tolmuvaba keskkonda, mitte seda vaiba alla pühkida.
  2. Kuidas Edasi toetamine Sulle kasulik on? Sul on väljaanne, mis hoolitseb selle eest, sul oleks alati midagi põnevat, innustavat ja harivat lugeda. Koht, mis teeb lugemise lihtsaks ja nauditavaks ning kus on läbimõeldud sisu. Mis väärtustab Sind aruka inimesena ja sinu aega. Koht, mis hoiab Sind positiivse ja tegusana ning aitab Sind elus edasi. Edasi püsitellimuse vormistamisel on ka tugev sotsiaalne mõõde, sest sel on potentsiaali mõjutada väga paljude inimeste elusid positiivselt ning muuta ümbritsevat keskkonda inimlikumaks ja toetavamaks.
  3. Peamine muutus Edasi.org jaoks. Püsilugejate otsus aitaks palgata lisatööjõudu, et hoida ajakirja stabiilselt toimimas ja arenemas ning tõsta olemasolevat taset läbi uute tugevate ja usaldusväärsete kaasautorite. Usume ja oleme kogenud, et Edasi lugeja on nõudlik.

Kui otsid kindlustunnet, kas Sinu võimalik toetus läheb ikka õigesse kohta, siis vaata ajakirjas ringi, kas see toetab piisaval määral Sinu väärtusi ja huvisid (uuele lugejale soovitame tutvuda: Mis on Edasi?). Võid ka lugeda, mida üleilmselt tuntud koolitaja Antony Robbins arvab, mis meid tiksuma paneb. Või vaadata, kes toetasid Edasit 2017.a Hooandja toetuskampaanias (olid nõus nime avalikustamisega) ja miks nad seda tegid. Loodame, et see julgustab Sind.

2. Veel võimalusi tegusa ja positiivse mõtteviisi levitamiseks ja võimendamiseks ning oma ellu tähenduse toomiseks:

  1. Loe ja jaga Edasi.org lugusid sotsiaalmeedias.
  2. Ole Edasiga otseühenduses: tee Edasi brauseris avaleheks või seadista Edasi ikoon (E) mobiili avalehele – 3 sammu. Või liitu Edasi.org uudiskirjaga.
  3. Kui oled ettevõtja ja Sul on läinud piisavalt hästi ning soovid ühiskonnale kuidagi tagasi anda, jagad Edasi mõtteviisi ja oleksid valmis rahaliselt või reklaamikoostöö raames toetama Edasi püüdlusi, siis võta ühendust: janeck.uibo@edasi.org
  4. Kui oled otsustaja turundus- ja reklaamikoostöö küsimustes, siis kutsun Sind tegema koostööd, kirjuta ja uuri lisa: janeck.uibo@edasi.org
  5. Kui oled mõne valdkonna spetsialist ja näed kõrvalt, et saad oma kompetentsiga abiks olla, siis saada kiri: janeck.uibo@edasi.org Võimalik, et Sinu panusest on ühekordset olulist abi, aga võimalik, et sellest kujuneb töösuhe või lausa uus ärisuund.
  6. Tööpakkumine. Meie esmane vajadus on kahe nutika ja võimeka inimese järele: assistent ning müügi/turunduse/klienditeeninduse juht. Kui tunned, et Edasi kõnetab Sind, Sul on tahtmist ja kogemusi, siis saada enda motivatsioonikiri: janeck.uibo@edasi.org
  7. Kaastöö. Soovime luua põneva ajakirja ja oleme huvitatud koostööst oma ala professionaalide ja fännidega, kes tunnevad, et neil on midagi kasulikku teistele öelda ja kõrvaltvaatajate sõnul tuleb see ka keskmisest paremini välja. Vaata Edasi rubriike ja sisuloome põhimõtteid ning tõsise huvi korral kirjuta: hello@edasi.org
  8. Kutsu Edasi.org asutaja kohtumisõhtule (tasu kokkuleppeline). Huvi korral saada kiri janeck.uibo@edasi.org

Ära lükka otsustamist edasi & alusta kohe täna:

tee Edasi ka enda mõtteks!

Janeck Uibo

Janeck Uibo on Edasi.org asutaja ja peatoimetaja. Loe artikleid (259)