Edasi viib sind elus edasi: naudi aeglast lugemist. Ajakiri Edasi 5-aastane!

Ajakiri Edasi saab 21. septembril 5-aastaseks. Tähistame seda 3 kuud kestva sünnipäevapakkumisega, mille raames on Edasi Eksklusiivi lugemisõigus esmatellijatele esimene kuu tasuta! Lisaks toimub fotokonkurss ning loosime kõikide tellijate, nii uute kui olemasolevate vahel rohkelt Edasi meeneid ja paberajakirja tellimusi. Kampaania kestab 16.08–16.11.2021.

1. Edasi Eksklusiivi* tutvumishind uuele lugejale: ESMANE püsitellimus tutvumishinnaga – esimene kuu tasuta ja alates teisest kuust 7.99 €.

*Edasi Eksklusiiv tähistab tasulisi lugusid veebis. Lugejaks saab registreeruda tasulise artikli all oleva maksemooduli kaudu.

2. Kõik tellijad osalevad loosimistes! Auhindadeks Edasi meened

  1. Iga nädal loosime auhinnaks 2 Edasi riidest kotti: kõikide nädala jooksul liitunud uute tellijate vahel loosime välja ühe koti ja teise olemasolevate tellijate vahel (lugejad, kes olid tellijad enne 16. augustit).
    • Loosimised toimuvad iga uue nädala alguses, esimene loosimine on 23.08 ja viimane 15.11. Võitjatega võtame otse ühendust.
  2. Iga kuu loosime 10 paberajakirja aastatellimust ja 6 Edasi kingitust (T-särk, pusa või raamat): kõikide kuu jooksul liitunud uute tellijate vahel loosime välja 5 paberajakirja aastatellimust ja 3 Edasi kingitust ning 5 aastatellimust ja 3 Edasi kingitust olemasolevate tellijate vahel (lugejad, kes olid tellijad enne 16. augustit).
    • Loosimised toimuvad 17. septembril, 17. oktoobril ja 17. novembril ning võitjatega võtame otse ühendust.
    • Edasi paberajakirja aastatellimus sisaldab 4 numbrit (kevad, suvi, sügis, talv).
  3. Fotokonkurss: #edasitramm. Perioodil 16.08–14.11 sõidab Tallinnas Edasi värvides ja kirjaga tramm. Tee Edasi trammist pilt ja laadi see või mõni muu äge trammipilt mistahes maailma linnast üles Instagrami teemaviitega #edasitramm. Kõikide osalejate vahel loosime iga kuu 3 Edasi paberjakirjade komplekti (esimesed 10 numbrit) + riidest kott, ning lisaks ühe Edasi kollase pusa.
    • Loosimised toimuvad 17. septembril, 17. oktoobril ja 17. novembril ning võitjatega võtame otse ühendust.

Edasi meenetega saab tutvuda Edasi e-poes.

Kampaaniaga seotud küsimuste korral palun pöörduda: hello@edasi.org

Edasi tramm.

***

Mis on Edasi? Edasi pakub alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberil. Edasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?

Kutsume Sind hakkama Edasi tellijaks: kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan? Kui otsustad hakata Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad teha head – aidata kaasa muuta väljaanne, mis on Eestis puudu olnud, elujõuliseks. See võib olla osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis.

Tee Edasi ka enda mõtteks: loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad.