Ahti Asmann: null-eesmärk on viinud laualt ära mõistlikud, väga väikse CO2 jalajäljega lahendused. See on täiesti ebamõistlik. Raivo Vare vestlus

Illustratsioon: Toon Vugts

Ahti Asmann on üks silmapaistvamaid, sisukate sõnavõttude poolest tuntud Eesti suurettevõtete juhte. Vestluses Raivo Varega tuleb jutuks nii tema varasem panganduskogemus (SEB), töö transpordisektoris Eesti Raudtee juhina kui ka tänased väljakutsed tööstusettevõtte Viru Keemia Grupi eesotsas.

Soovi korral saab intervjuud kuulata (1 h ja 20 min), kuulamiseks logi sisse või osta artikkel. Usutlus on lühendatud mahus esmalt ilmunud Edasi juubelinumbrisKõiki seniseid pabernumbreid saab osta Edasi e-poest. Edasi tellimisvõimalused leiab: Hakka tellijaks.

Raivo Vare

Raivo Vare on hariduselt jurist, lõpetanud Tartu ülikooli õigusteaduskonna ja EBSi magistriprogrammi cum laude. Olnud riigiminister ning teede- ja sideminister, tippjuht pangandus- ning transpordi- ja logistikasektori firmades. Tegev paljude avaliku sektori ja erialaorganisatsioonide, samuti eraettevõtete juhtorganites. Kord kuus vahendab Raivo Vare Edasi lugejatele oma mõtteid tähenduslikest rahvusvahelise elu sündmustest. Loe artikleid (100)