Nüüd on õige aeg tellida Edasi: esimese loosimise tulemused

Kuulutame välja Edasi tellimiskampaania esimese loosimise tulemused, arvesse läksid tellimused, mis tehti septembrikuu jooksul. Palju õnne kõikidele võitjatele ja tere tulemast Edasi lugejaks! Võitjatega võetakse meili teel ühendust.

Tähistame Edasi 6. sünnipäeva 3 kuud kestva pakkumisega ja kutsume kõiki kvaliteetsest väljaandest huvitatud lugejaid hakkama tellijateks ja olema seeläbi osalised iseendale ja Eestile parima ajakirja tegemisel. Kõikide uute tellijate vahel läheb loosi kolm AEGAON käekella “Tabula rasa”! Lisaks loosime kõikide kampaania lõppedes aktiivset tellimust omavate lugejate vahel (sh varasemad tellijad) kaks kõige uuemat käekella mudelit “Genesis”.

Aega on, aga mitte lõputult, sünnipäevapakkumine kehtib perioodil 1.09 – 04.12.2022 vormistatud tellimustele, arvesse lähevad nii veebitellimused (Edasi Eksklusiiv) kui ka paberajakirja tellimused. Loe tellimiskampaania siit: nüüd on õige aeg tellida!

Septembrikuu võitjad on:

Kuu peaauhinna AEGAON käekella “Tabula rasa” võitis Kitty Mamers.

  • Lisaauhind: Juustukuningate kinkepaki “Peolaua staar” võitis Taavi Ilves.
  • Lisaauhind: kingituse firmalt Vins de France võitis Liisa Raudsepp.
  • Lisaauhind: Edasi novellikogu raamatu Edasi Novell, mis sisaldab 33 lühijuttu võitis Ingrid Talving.
  • Lisaauhind: Edasi paberajakirja aastakäigu komplekti koos riidest kotiga (valikul kas: 2019, 2020 või 2021) võitis Mari Roostik.
  • Lisaauhind: Edasi kirjaga pusa (värvivalik: kollane või hall) võitis Priit Lepasepp.

Järgmine loosimine toimub 1. novembril nende lugejate vahel, kes otsustavad hakata Edasi tellijaks oktoobris.
Head lugemist ja loosiõnne!

 Tee Edasi ka enda mõtteks!