Nüüd on õige aeg: kõikide tellijate vahel läheb loosi viis AEGAON käekella. Tellimiskampaania

Ajakiri Edasi sai 21. septembril 6-aastaseks. Tähistame seda 3 kuud kestva sünnipäevapakkumisega ja kutsume kõiki kvaliteetsest väljaandest huvitatud lugejaid hakkama tellijateks ja olema seeläbi osalised iseendale ja Eestile parima ajakirja tegemisel. Kõikide uute tellijate vahel läheb loosi kolm AEGAON käekella “Tabula rasa”! Iga kuu loosime välja ühe käekella. Loosimised toimuvad 1. oktoobril, 1. novembril ja 5. detsembril eelmisel kuul liitunud tellijate vahel.

Lisaks loosime kõikide kampaania lõppedes aktiivset tellimust omavate lugejate vahel (sh varasemad tellijad) kaks kõige uuemat käekella mudelit “Genesis”.

Aega on, aga mitte lõputult, sünnipäevapakkumine kehtib perioodil 1.09 – 04.12.2022 vormistatud tellimustele, arvesse lähevad nii veebitellimused (Edasi Eksklusiiv) kui ka paberajakirja tellimused.

Mis on Edasi? Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberilEdasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Kiirusta EDASI aeglaselt”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.09.2022 – 4.12.2022
  4. Kampaania pakkumine: Hakates kampaania perioodil Edasi veebiajakirja või paberajakirja tellijaks, osaled auhindade loosimises. Pakkumine kehtib erakliendile.
  5. Kampaania auhinnad:
    1. Kord kuus (september, oktoober, november): iga kuu lõppedes loositakse sel kuul tellimuse vormistanud lugejate vahel välja järgmised auhinnad:
      1. Kuu peaauhind: AEGAON käekell “Tabula rasa”
      2. Lisaauhind: Juustukuningate kinkepakk “Peolaua staar”
      3. Lisaauhind: Kingitus firmalt Vins de France
      4. Lisaauhind: Edasi novellikogu raamat Edasi Novell, mis sisaldab 33 lühijuttu.
      5. Lisaauhind: Edasi paberajakirja aastakäigu komplekt koos riidest kotiga (valikul kas: 2019, 2020 või 2021)
      6. Lisaauhind: Edasi kirjaga pusa (värvivalik: kollane või hall)
    2. Kampaania lõppedes: Tellimiskampaania lõppedes loositakse kõikide aktiivsete tellimuste vahel välja kaks peaauhinda, milleks on AEGAON käekella kõige uuem mudel Genesis. Peaauhinna loosimises osalevad kõik 4.12.2022 seisuga aktiivsed veebiajakirja või paberajakirja tellimused, sh aktiivsed tellimused, mis on vormistatud enne kampaaniaperioodi.
  6. Kampaanias osalemiseks on 4 võimalust:
    1. Vormista paberajakirja tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
    2. Vormista paberjakirja ja/või veebitellimus Edasi e-poes.
    3. Vormista veebitellimus Edasi maksemooduli kaudu.
    4. Vormista veebitellimus pangaülekandena (vt Eraklient, Perepakett)
  7. Auhindade loosimine:
    1. Kuuauhindade loosimine toimub 1. oktoobril, 1. novembril ja 5. detsembril.
    2. Kampaania lõppedes kahe peaauhinna loosimine toimub 5. detsembril.
    3. Auhindade võitjad kuulutatakse välja Edasi Facebooki sotsiaalmeediakontol ning võitjatega võetakse otse ühendust ja lepitakse kokku auhinna üleandmises.
    4. Peaauhinna loosimises osalevad kõik 4.12.2022 seisuga aktiivsed veebiajakirja või paberajakirja tellimused, sh aktiivsed tellimused, mis on vormistatud enne kampaaniaperioodi.
    5. NB! Auhindade loosimisel lähevad arvesse püsitellimused, üksikud artikliostud loosimises ei osale.
  8. Kõik auhinnad tuleb välja võtta 2022. aasta lõpuks. Hilisemaid pretensioone ei arvestata.
  9. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

***

Mõtteaineks: kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan? Kui otsustad hakata Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad teha head – aidata kaasa muuta väljaanne, mis on Eestis puudu olnud, elujõuliseks. See võib olla osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis.

Tee Edasi ka enda mõtteks: loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad.

Edasi värvides tramm sõidab Tallinnas liinil nr 2 perioodil 5.09 – 04.12.22