Hedvig Hanson. Teekond isa juurde

Teekond isa juurde. Foto: Hedvig Hanson

Astusin rongist maha Liiva peatuses. Kuna mul oli kokkulepitud ajani veel tund aega, otsustasin, et ei vĂ”ta taksot, vaid jalutan Hiiu haiglani jalgsi. VĂ”tsin telefonikaardi ette ja see ĂŒtles, et mul on kĂ€ia 3,4 km ja selleks kulub 42 minutit. Olgu see mu palverĂ€nnak oma isani, keda arvatavasti nĂ€en selles elus viimast korda. Nii mĂ”tlesin, kui teekonda alustasin.

Need viimased pĂ€evad olin olnud nii vĂ€sinud, raskustunne minus aina sĂŒvenes. Tundsin, et see on energeetiliselt mu isaga seotud. Kui ĂŒhel pĂ€eval kuulsin teda oma peas ĂŒtlemas: “TĂŒtar, mind pole enam”, ei saanud ma enam teisiti, kui pidin minema


Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu nÀitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu pÀevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (147)