Sünnipäevapakkumine: Edasi paberajakiri 4-aastane!

Edasi tähistab aprillis paberajakirja 4. sünnipäeva ja sellega seoses on meil lugejatele ärgas ja elektrit täis pakkumine! Tellides paberajakirja aprillis, osaled loosimises, mille peaauhinnaks on Ampler Bikes elektriline jalgratas. Telli ajakiri endale või tee kingitus sõbrale!

TELLIMA

Tellimiskampaanias osalemise tingimused:

  1. Kampaania nimi: “Telli paberajakiri ja võida AMPLER jalgratas”
  2. Kampaania korraldaja: Edasi.org OÜ (edaspidi “EDASI”), reg.nr 14101874.
  3. Kampaania periood: 1.04.2023 – 30.04.2023
  4. Kampaania pakkumine: Tellides kampaania perioodil Edasi paberajakirja aastaks, osaled auhindade loosimises.
  5. Kampaania auhinnad:
    • 5.1. Peaauhind: peaauhinnaks on AMPLER BIKES jalgratas, võitja saab sobiva ratta valida mudelite vahel “Juna” ja “Axel”. Ampler Bikes loob jätkusuutlikult ehitatud elektrijalgrattaid ja töötab selle nimel, et kõigil oleks võimalik kasutada mõnusaid nullemissiooniga linnatranspordi lahendusi. Rohkem infot: Ampler.
    • 5.2. Lisaauhinnad: lisaks peaauhinnale loosime 5 kingitust Edasilt:
      • Lisaauhind: Edasi novellikogu raamat Edasi Novell, mis sisaldab 33 lühijuttu;
      • Lisaauhind: Edasi raamatusarjas “Iga tekst on lugemist väärt” ilmunud artiklikogu koos autori autogrammiga (omal valikul kas Annika Laatsi, Romet Vaino, Rein Veidemanni või Katrin Saali Sauli artiklikogu);
      • Lisaauhind: Edasi paberajakirja aastakäigu komplekt koos riidest kotiga (valikul kas: 2019, 2020 või 2021);
      • Lisaauhind: Edasi kirjaga pusa (värvivalik: kollane või hall);
      • Lisaauhind: Edasi T-särk (valge või hall).
  6. Kampaanias osalemiseks on 2 võimalust:
    • Tellimus iseendale: vormista tellimus perioodika tellimiskeskuses tellimine.ee
    • Tellimus kingituseks: vormistades tellimuse Edasi e-poes saad alla laadida ka elektroonilise kinkekaardi, mille saab edastada saajale. Ühtlasi osaleb saaja peaauhinna loosimises. Tee sõbrale üllatus!
  7. Auhindade loosimine:
    • Peaauhinna loosimisel lähevad arvesse tähtajaks tasutud aastatellimused (hiljemalt kampaaniapakkumise viimane päev, so 30. aprill k.a).
    • Auhindade loosimine toimub kohe pärast kampaania lõppu ja sellest antakse teada Edasi Facebooki lehel, võitjatega võetakse ühendust meili teel.
  8. Tellimiskampaanias osalejate postkasti jõuab esimene paberajakiri juuni keskel, milleks on Edasi suvenumber.
  9. Paberajakirja tellimus ei sisalda veebitellimust. Kõikide tellimisvõimalustega saab tutvuda siin: Hakka tellijaks
  10. Kõik auhinnad tuleb välja võtta 15. juuniks 2023. Hilisemaid pretensioone ei arvestata.
  11. Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

***

Ära osta mõttetuid asju. Telli parem Edasi

Kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan? Kui otsustad hakata Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad teha head – aidata kaasa muuta väljaanne, mis on Eestis puudu olnud, elujõuliseks. See võib olla osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis.

Tee Edasi ka enda mõtteks: loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad.

Kui sa pole Edasiga veel kursis, siis mis on Edasi? 

Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Tegemist on üldhuviajakirjaga, kirjutame ühiskonnast, ettevõtlusest, kultuurist, elust ja heaolust, lisaks usutlused põnevate persoonidega. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberilEdasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?