Vice Versa: Tuulikki Bartosik & Night Tapes

Tuulikki Bartosik ja Night Tapes.

Uue aasta algusesse maailmamuusikat, kuid mitte ilmtingimata žanriliselt. Uurime lähemalt maailmas rändavat, tulevikuliselt kõlavat etnot Tuulikki Bartosikilt ning vintage-auraga, suurlinna helifooniga alternatiivpoppi Night Tapesilt.

Tuulikki Bartosik on muusik ja helilooja, kel ilmus äsja uus album “Playscapes”. Album räägib muusikule sügava mulje jätnud kogemustest erinevates maailma paikades rännates ning tähistab Bartosiki jaoks ka murrangulist helimuutust – kasutades akustiliste helide töötlemisel pedaale ja elektroonilisi elemente, loob ta akordionile uue territooriumi.

Liisi Voolaid

Liisi Voolaid toimetab igapäevaselt muusika- ja kommunikatsioonivaldkonnas, toetades kodumaiseid artiste, ettevõtmisi, üritusi ja teeb kaastööd meediaväljaannetele. Suure osa oma ajast veedab Liisi ka DJ rollis, mängides mõnusatele inimestele enda lemmikmuusikat, mille ühisnimetajateks on soul, funk, mahe värskus ja maailma tummiseima gruuvi aluseks olev pill – basskitarr. Liisi kirjutab Edasile muusikast ja sellega seotud inimestest, püüdes tuua nende olemust lugejatele lähemale. Ja inspireeruda. Loe artikleid (80)