Vice Versa: Jon Mikiver & Seltskond Pargis

Jon Mikiver ja Seltskond Pargis.

Sügisesse saadavad meid pargis pikutav pop-soul ning maanteedel ja lainetes kihutav surfrock. Seega mõjub septembri valik ehk isegi suvepikendusena.

Rockbändi Elephants From Neptune trummar ja Raadio 2 saatejuht Jon Mikiver andis augustis välja oma esimese sooloprojekti, lühialbumi “jondog”. Ta on ise sooloprojekti algust kirjeldanud kui väljakutsuvat ideed, kas ta suudaks teha ühe loo, kus mängib kõik instrumendid, ja ka laulab ise. Tulemuseks stiilipuhas lähenemine rockile – luues signatuurilike võtetega lugude kogumi kodumaisel rockiskeenel, surfrocki elementidega.

Liisi Voolaid

Liisi Voolaid toimetab igapäevaselt muusika- ja kommunikatsioonivaldkonnas, toetades kodumaiseid artiste, ettevõtmisi, üritusi ja teeb kaastööd meediaväljaannetele. Suure osa oma ajast veedab Liisi ka DJ rollis, mängides mõnusatele inimestele enda lemmikmuusikat, mille ühisnimetajateks on soul, funk, mahe värskus ja maailma tummiseima gruuvi aluseks olev pill – basskitarr. Liisi kirjutab Edasile muusikast ja sellega seotud inimestest, püüdes tuua nende olemust lugejatele lähemale. Ja inspireeruda. Loe artikleid (80)