Vestlussaade “1STAGE”Liis Lemsalu: “Kindlasti tuleb riskida ja teha. See on ainuke küte, mis viib sind edasi mingisse uude situatsiooni”

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks Liis Lemsalu. Liis on Eesti muusikamaastikul olnud tegus juba üle kümne aasta ning tema energilisus ja positiivsus on eeskujuks kõigile. Kuidas ta seda teeb, kuidas selleni jõudis ja millised väljakutsed tema elus ja töös esinevad?

Mõtteid vestlusest:

  • Kui sa ei võta vastu otsuseid millegi uue proovimiseks, siis sa tegelikult seisad paigal.
  • Kindlasti tuleb riskida ja teha. See on ainuke küte, mis viib sind edasi mingisse uude situatsiooni. Päris lihtne on olla oma mugavustsoonis. Ma arvan, et me kõik oleme väga paljuks võimelised. Aga peame ennast välja nihutama nendest piiridest, mille oleme ise loonud.
  • Ma arvan, et väga tähtis on hoida oma tervis korras, sest see tohutult mõjutab seda, kuidas sa iseendaga räägid ja mis mõtteid mõtled.
  • Sport on suur osa minu elust ja see on väga mind mõjutanud. Ka lapsepõlves olen näinud oma vanematelt, et nad on tohutult aktiivsed ja oma tervise suhtes hästi hoolivad. Nad tahavad olla kõige paremad versioonid iseendast. Ja ilmselgelt teen seda ka mina.
  • Üritan iga paari kuu tagant mõelda iseenda arengu peale ja milline ma olen näiteks oma kaaslasega või sõpradega rääkides. Kas ma olen heas kohas või ütlen mingeid asju läbi negatiivse emotsiooni? Üritan aru saada, miks mul vahel on mõni negatiivne emotsioon. Üldiselt on see miski, millega ma pole tegelenud. Vaatan päris palju enda sisse. Soovitan kõigil iseendaga rääkida. Tunnen, et see on hästi hea ja tervislik minu enda jaoks. Hea on vaadata iseennast ja näha, kuidas käitun, ning seejärel saan sellest õppida.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.