Adam Grant: kuidas tülpimusest võitu saada

Foto: Shutterstock.

Vaimse tervise seisukohast tähelepanuta jäänud keskmine laps ehk tülpimus võib pärssida motivatsiooni ja keskendumist ning olla 2021. aastale kõige iseloomulikum emotsioon.

Alguses ei tundnud ma seda sümptomite järgi ära, kuigi neid võis märgata kõikjal. Sõbrad mainisid, et nad ei suuda keskenduda. Kolleegid teatasid, et isegi kui vaktsiinide tulek on juba silmapiiril, ei oota nad 2021. aastast suurt midagi. Üks mu pereliige istus poole ööni üleval, et vaadata “Rahvuslikku aaret”, filmi, mida ta on sadu kordi näinud ja teab sõna-sõnalt peast. Ning selle asemel et hommikul kell 6 voodist krapsakalt tõusta, logelesin mina kella seitsmeni teki all ja mängisin telefonis ristsõnamängu.

Adam Grant

Adam Grant on Whartoni ärikooli professor ja mitme New York Times' i bestselleri autor. Tema raamatuid on tõlgitud 35 keelde ja ta on valitud maailma 25 mõjukama juhtimismõtleja hulka. Tal on doktorikraad organisatsioonipsühholoogias. Edasi avaldab autori loal tema juhtimismõtteid ja artikleid. Loe artikleid (42)