Vaiko Eplik: “Tere, mina olen Vaiko ja tahaksin teile rääkida muusikast”

Foto: Aureelia Minev

Vaiko Eplik on end helilooja ja muusikuna tõestanud kõigile ja pea kõigega, mis ta ette võtnud on. Tema muljetavaldav helijälg on astunud Eurovisioonist vabariigi aastapäeva kontsertideni. Epliku looming kõnetab universaalselt generatsioonideüleselt ning kõlab ilmselt paljude inimeste heliribal. Lisaks siinse muusikamaastiku rikastamisele on Eplik jõuliselt õla alla pannud ka muusikasektori arendamisele, astudes 2020. aasta suvest kohalikke autoreid esindava Eesti Autorite Ühingu (EAÜ) juhatuse esimehe rolli. Ühel novembrikuu lõunal kohtume Terminali plaadipoes, et rääkida avaldatud ja avaldamata lugudest, eestikeelse muusika tulevikuvaadetest ning eelkõige muusikast ja muusikuks olemisest.

Kuulud DIY (do it yourself) artistide hulka, kes lisaks loometööle korraldavad suures osas ka oma karjääri arendust ise. Miks oled nii otsustanud?

Johanna Maria Mängel

Johanna Maria Mängel on vabakutseline muusikaajakirjanik ja sotsiaalteaduse magister, keda paeluvad eelkõige eri kultuurinähtuste allikad, allhoovused ja mõjud ning muusika äärealad. Loe artikleid (63)