Faith Filipiinidelt: võti on oma aja planeerimise oskuses. Kohalik elu maailmas

Kuna juba enne lapse sündi oli meil majanduslikult raske, siis mõtlesin lapsega kodus olles, kuidas muuta oma kirg heegeldamise vastu investeeringuks. Nii hakaksingi unenäopüüdjaid heegeldama.

Ma olen oma pere ainus laps. Mu lapsepõlv oli nagu sõit Ameerika mägedel ja arvan, et põhjus on see, et kasvasin ilma isata. Suurema osa ajast pidin elama vanaema juures maal, sest mu ema töötas pikki päevi linnas.

Enamik mu lapsepõlvesõpru olid poisid ning seetõttu olin ka ise lapsena üsna poisilik. Pärastlõunal mängisime korvpalli ning sõitsime ratastega mööda linna. Üks mälestustest, mida ma hindan kõige enam – õhtuti sain ma veeta aega oma vanaisaga, käisime aias ja korjasime guajaave, millest moosi keetsime. Samuti olid meil avokaadopuud.

Merlin Aug

Merlin Aug on õppinud lasteaiakasvatajaks. Hetkel on ta otsustanud jätta elu Eestis mõneks ajaks selja taha ja rännata mööda maailma ja oma südame radu, usaldades elu ning jälgides kuhu ja kellega elu teda kokku viib. “Elan päev korraga, teadmata, mis homne toob. Loon selgust enda sees ja praktiseerin isetut teenimist ehk vabatahtlikku tööd." Loe artikleid (10)