Carmen Kassi vestlus Rain Rannuga: iga kord, kui sa arvad, et kõik on pekkis, siis tegelikult on üks katse veel

Rain Rannu. I Foto: Kadri Tuisk

Igal inimesel on unistused, aga eneseteostuse tee ei ole sirgjooneline. Tehnoloogiaettevõtja Rain Rannu meelelahutuslikus formaadis film “Ükssarvik” aitab seda teekonda mõista. Soovides teemale läheneda tavapärasest erinevalt, palusime filmis nähtu üle lavastaja Rain Rannuga vestlema inimese, kes on ka ise teinud võimatut ja läinud n-ö ükssarvikut püüdma, omal alal maailma tippu jõudnud ning kehastab hästi püüdlust suuremate eesmärkide poole – Carmen Kass on esimene rahvusvaheliselt edukas eesti supermodell, aastal 2000 valis ajakiri Vogue ta aasta modelliks.

“Ükssarvik” jutustab loo kahe noore iduettevõtja teekonnast “kodugaraažist” maailma tehnoloogia Mekasse Silicon Valleysse. Tempokas film annab autentse ja värvika pildi tehnoloogiafirma tegemise võlust ja valust, usaldamisest ja unistamisest, hullusest ja hulljulgusest. Filmi on jõutud juba nimetada ka uuema aja “Kevadeks”. 

Carmen Kass

Carmen Kass on esimene rahvusvaheliselt edukas eesti supermodell, aastal 2000 valis ajakiri Vogue ta aasta modelliks. Loe artikleid (1)