Mart Kase: miks me seenel ja kalal käime

Korilane Kirke. Foto: Teele Kase

Kalapüük ja seenelkäik on sarnased tegevused. Kui inimest juhib ainult saagihimu, siis võib elu olla kurb. Inimest peaks juhtima võimalus ennast või teisi õnnelikumaks teha. Mina näiteks käin seenel ja kalal seepärast, et need tegevused rahustavad mind. Samuti on tähtis sotsiaalne pool.

Täna, 1. septembril 2024, alustab kooliteed me pere teine laps, Kirke. See tüdruk on korilane. Talle väga meeldib nii seenel kui kalal käia ning mõlemas tegevuses on Kirks ka üpriski osav. Mis saab olla isale suurem ja olulisem ülesanne, kui olla koos oma lapsega metsapoole. Aga ka Nata, meie pere koer on metsaskäikude üle äärmiselt õnnelik. Nata jookseb ja hullab metsas ringi ning siis tuleb aeg-ajalt ennast näitama, et kõik on korras.

Mart Kase

Mart Kase elab Valgamaal Karula vallas Kaagjärve külas ning kasvatab oma talus kitsi. Mart on eelnevalt pealinnas töötanud nii teatris kui reklaamiagentuuris, nüüd lihtsalt vajas elu uut väljakutset. Mart kirjutab Edasile, kuidas paistab Eesti elu väljaspool Tallinnat. Mardi taluelust räägib blogi www.metsikelu.ee/blogi. Loe artikleid (156)