Mood, disain, arhitektuur: novembri uudised

Janika Sootna disainitud kollektsioon "Glämm".

November toob endaga kaasa pühadeootuse, mis kajastub ka disainerite aasta kõige pimedamatel õhtutel esitletavates töödes. Sisu kõrval saab võrdselt oluliseks pakend – nagu näiteks seni moedisaineri ja graafilise disainerina tuntud Janika Sootna esimeses töös pakendidisaini vallas JOIK-ile. Võib-olla jõuab veel enne pere kokku tulekut mõne nädala pärast ka kodu seinad kaunisse “pakendisse” panna Baubauwalli uue tapeedikollektsiooni abil? Nagu ikka aasta lõpus, jagatakse auhindu ning tehakse plaane uueks moe-, disaini- ja arhitektuuriaastaks.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (261)