Karmen Pedaru: tee, mida su sisetunne ütleb. “Kes on kes Eesti moes”

Karmen Pedaru.

Üks õhtu koos vanaemaga Tallinnas Draamateatris muutis Kehra koolitüdruku elu totaalselt. Pisikese Ida-Euroopa väikelinna asemel leidis ta end kaks nädalat hiljem töötamas Indias ja järgnevatel aastatel elamas Hamburgis, Milanos, Roomas, Pariisis, Londonis ning kõige pikemalt New Yorgis. Ent üks asi on modelliagentuuri talendiotsijale silma jääda, teine asi jõuda maailma tippu – autodidakt Karmen Pedaru töötas ennast modellinduses maailma tipptegijate sekka ning astub nüüd esimesi samme moedisaini valdkonnas ja lansseeris omanimelise brändi.

Rubriigis “Kes on kes Eesti moes” tutvustame tähelepanuväärseid persoone, kes on nihutanud piire siinsel moeväljal ja loomeettevõtluses. Uurime neilt, kuidas on kujunenud nende töömeetodid ja käekiri, kuidas nad mõtlevad, mida ise suuremateks õnnestumisteks peavad ning kes on neile sel teekonnal eeskujuks olnud.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (261)