Vice Versa: Muudu & Florian Wahl

Muudu ja Florian Wahl. Fotod: Marleen Muhuste ja Mati Hiis

Elektrooniline kauamängiv Berliinist ja kriitiline hullus ehk Muudu ja Florian Wahl. Luubi all on Muudu album “Who Let The Bear In The Studio” ning Florian Wahli singel koos Ouuga “Paslik kättemaks”.

Muudu ehk Martin Kuut oli erinevates bändides mänginud ning heliloomingu ja DJ-tööga tegelenud üle kahekümne aasta, kuni sammud viisid ühel hetkel õpinguteni Berliini Abbey Roadi instituuti. “Who Let The Bear In The Studio” on tema esimene album, millel teevad kaasa house-muusika legend Freestyle Man ning paljud tuntud Eesti artistid, produtsendid ja heliloojad, näiteks jonas.f.k, Sander Mölder ja Erki Pärnoja.

Liisi Voolaid

Liisi Voolaid toimetab igapäevaselt muusika- ja kommunikatsioonivaldkonnas, toetades kodumaiseid artiste, ettevõtmisi, üritusi ja teeb kaastööd meediaväljaannetele. Suure osa oma ajast veedab Liisi ka DJ rollis, mängides mõnusatele inimestele enda lemmikmuusikat, mille ühisnimetajateks on soul, funk, mahe värskus ja maailma tummiseima gruuvi aluseks olev pill – basskitarr. Liisi kirjutab Edasile muusikast ja sellega seotud inimestest, püüdes tuua nende olemust lugejatele lähemale. Ja inspireeruda. Loe artikleid (80)