ESMAESITLUS! Jonas Kaarnametsa aka jonas.f.k debüüt-lühialbum: “buda.01”. Uut Eesti muusikat

Jonas Kaarnamets. Foto: Kristiin Elmat

Kitarristi ja laulukirjutaja Jonas Kaarnametsa sooloprojekti jonas.f.k debüüt-lühialbum “buda.01” ilmus 24. märtsil. Edasi lugejatel oli eksklusiivne võimalus seda eelkuulata aga juba päev varem!

Jonas Kaarnamets on Eesti muusikamaastikul olnud tegev juba pea kümme aastat. Olles alternatiivbändi Frankie Animal asutajaliige, on ta lisaks nii stuudios kui ka kontserdiformaadis koostööd teinud suure hulga nimekate kodumaiste artistidega – Erki Pärnoja, NOËP ja Sander Mölder. Uue, elektroonilise sooloprojekti jonas.f.k näol avaldab Jonas esimest korda muusikat, mida ta on kirjutanud üksi, kaasautorite abita.

TIKS Rekordsi alt ilmunud lühialbum “buda.01” on sulam tänapäevasest pop- ja sügavamast elektroonilisest muusikast ning sellel kompab Jonas oma piire laulukirjutaja, produtsendi ja artistina.

Debüüt-lühialbum valmis nii teel olles kui ka uues keskkonnas musitseerides: “Sisuliselt on see album katkend ühe 25-aastase noormehe elust. Ma pakkisin eelmisel kevadel oma stuudio autosse ja sõitsin üksi kuuks asjaks Budapesti linna ja iseennast avastama. Kuu ajaga jõudis oma asjade üle päris palju mõelda ning ühel või teisel kujul jõudsid need mõtted nendesse lugudesse – see on omamoodi reisipäevik, kus iga pala on justkui üks sissekanne või emotsioon. Ühtlasi hakkasin sellel perioodil ka esimest korda elektroonilisemasse muusikasse süvitsi minema ning kindlasti jätsid lauludele jälje Nicolas Jaar, erinevad prantsuse electro-artistid, aga ka Sander Mölder ja temaga TIKS071 plaadi juures töötamine,” kirjeldas jonas.f.k debüüti ja protsessi.

Materjal leiab peagi tee ka vinüülile, mida on võimalik juba praegu ette tellida Bandcampi keskkonnast: jonasfk.bandcamp.com

Kuula lühialbumit:

Jälgi Instagramis: jonas.f.k