Karl-Artur Korsar: mulle on mängulisus hästi oluline. “Kes on kes Eesti moes”

Iga Karl-Artur Korsari ainulaadne käsitsi või digitaalselt valminud muster on loodud töötamaks kui kunstiteos. Foto: Mario Pedanik.

Berliini ja Tallinna vahel elu jagav Karl-Artur Korsar on tekstiili- ja moedisainer, kelle lopsakalt värvilised kangad ja mugavad lõiked on pannud õitsema halli tänavapildi ja defineerinud ümber selle, mida peame šikiks või mida sobib kanda kontoris. Ta on lihvinud oma oskused tekstiilimaailmas suhteliselt noores digitaaltrüki tehnikas täiuseni, mis tõi kahe aasta eest ka Aasta Noore Tekstiilikunstniku preemia.

Rubriigis “Kes on kes Eesti moes” tutvustame tähelepanuväärseid Eesti disainereid, kes on nihutanud piire siinsel disainiväljal ja loomeettevõtluses. Uurime neilt, kuidas on kujunenud nende töömeetodid ja käekiri, kuidas nad mõtlevad, mida ise suuremateks õnnestumisteks peavad ning kes on neile teekonnal disainimaailmas eeskujuks olnud.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (259)