Tõnis Arro: milleks mulle Linkedini profiil?

Tõnis Arro.

Hiljuti oli üks mu kolleegidest foorumisse postitatanud üleskutse vastata headhunterite kirjadele-kõnedele. Paljud vaidlesid talle vastu, argumenteerides, et headhunter pole mingi eriseisus, kellele pöördumisele peaks tingimata vastama. Eks mõlemal on natuke õigus. Professionaalina soovitan seda siiski teha, see on üks reaalne võimalus leida endale uusi väljakutseid või edasiviivaid ärikontakte. Et teie karjäär võiks saada uue hoo.

Linkedinil on täna 472 miljonit kasutajat, igas sekundis lisandub kaks uut, tegemist on kindlasti maailma suurima professionaalse suhetevõrgustikuga, kus on esindatud iga kolmas planeedil Maa töötav professionaal, sealhulgas ka 168 tuhat eestlast. Samas on see kindlasti ka kõige enam väärkasutatud sotsiaalne võrgustik. Linkedini profiili omanike hulgas on suur hulk neid, kes oma profiili üldse ei kasuta ega kuigi tihti ei vaata.

Tõnis Arro

Tõnis Arro on headhunter ja coach, kes on asutanud ja juhtinud mitmeid ettevõtteid, korraldanud Pärnu juhtimiskonverentse, kirjastanud raamatuid, otsinud ja arendanud juhte juba üle kahekümne aasta. Partner personaliotsingu firmas Executive Lab. Tõnis kirjutab Edasi lugejatele talentide leidmise ja arendamise teemal. Loe artikleid (7)