Talviki Pill: Edasi on õhuke, aga sisukas. Intervjuu tellimiskampaania võitjaga

Iga-aastasel väljasõidul lastega. Foto: Talviki Pill erakogu

Edasi kevadine paberajakirja tellimiskampaania “Avasta Eesti maitseid” oli pühendatud kõigile Eesti tootjatele ja sellega kutsusime üles tarbijad kodumaist kaupa rohkem väärtustama. Kampaania peaauhinnaks oli viie veinitalu külastus neljale inimesele Eesti Veiniteel, mis ühendab enda alla 16 veinide valmistamisega seotud talu. Loosi tahtel osutus võitjaks Talviki Pill, kes töötab hambatehnikuna. Esitasime võitjale mõned küsimused.

Palju õnne peaauhinna võitmise puhul! Meie seekordse tellimiskampaania “Avasta Eesti maitseid” üks juhtmõte oli kutsuda üles tarbijad kodumaist kaupa rohkem väärtustama ja märkama. Kuidas teile tundub, kas inimesed ostavad rohkem kodumaist?

Aitäh! Veinituur läks kenasti korda. Veinitalud olid kõik eriilmelised ja veinid vaimustavad.

Võimalusel eelistatakse ikka kodumaist. Eestimaine toodang on väärtuslik, seda pole massiliselt ja on kallim, hind muidugi võib tarbimist pidurdada.

Kui suur veinisõber te ise olete, milliseid veine eelistate?

Peale veinitalude külastust olen veel enam ka eesti veini sõber. Lemmikud on kuivemad ja kergemad veinid. Maitsevad nii punane, valge kui ka vahuvein. Piirkonnaeelistusi ei ole. Mulle meeldib proovida erinevaid maitseid.

Mis mulje Eesti veinid ja veinitootjad teile jätsid? Ja millised veinid osutusid teie suurimateks lemmikuteks? 

Eesti veinid ja veinitootjad on suurepärased. Eriti meeldisid Uue-Saaluse vahuveinid, Murimäe kuslapuuvein, Järiste punavein Regent, Habaja arooniavein ja Tori valge vein Solaris. Eesti marjaveinid on mõnusalt värsked, sobivad igaks puhuks. Eesti viinamarjaveinid üllatasid ka positiivselt.

Mõned küsimused ka Edasi kohta. Mis teile konkreetselt Edasi juures meeldib, et pidama olete jäänud? 

Kui sain Edasi esimese tellitud numbri, vaatasin, et nii õhuke! Selgus aga, et see on väga sisukas. Puudutab mitmesuguseid teemasid ja esindatud on erinevad autorid. Ajakirja nimi on geniaalselt lihtne. Kuna Edasi on hetkel ainuke paberajakiri, mida loen, siis on ta ühtlasi ka mu lemmikajakiri.

Mida ütleksite oma sõbrale, kes pole ajakirjast Edasi veel kuulnud, miks ta seda väljaannet võiks lugeda ja tellida?

Ma ütleks, et see on üks intelligentne lugemine. Edasis on kōik olemas – selle kõrvale pole muid ajakirju enam vajagi.

Kui peaksite tarbija ja potentsiaalse kliendina soovitama Edasit reklaamiandjatele, siis mida Te ütleksite?

Tagasihoidliku välimusega kvaliteetset infot pakkuv Edasi on sobiv koht heale reklaamile, see annab mõlemale lisaväärtust.

Rääkige palun mõne sõnaga ka oma tööst ja kuidas vaba aega sisustate?

Igapäevaselt töötan hambatehnikuna. See töö on väsitav ja pingeline. Nii et vabal ajal tuleb puhata ja tegeleda tänapäeval au sisse tõusnud molutamisega. Lisaks rattasõidule tööle teen joogat ja käin jooksmas, et enesetunne ikka hea oleks.