Hedvig Hanson: keskea rõõmudest

Hedvig Hanson. Foto: Erakogu

Arvate ehk, et sain kirjutamiseks inspiratsiooni 80ndate Eesti  teekonnafilmist “Keskea rõõmud”? Või ehk hoopiski nõuka-aegsest soojast aluspesust, mida ka humoorikalt nõnda nimetatakse? Siiski mitte. Tahaksin jagada oma rõõmsaid kogemusi ja äratundmisi keskealiseks olemisest. Ning peamiselt sellega seonduvast vabanemisetundest ning enesetõestusvajaduse kadumisest. Tõsi, ka soojast aluspesust tuleb juttu.

Ikka on küsitud, et millal saabub see keskiga. Pakun, et neljakümnendates. Arvestades, et elame kusagil 80-aastaseks. Nii et mina olen 45-aastasena keskea alguses ja siiani naudin seda täiega.

Hedvig Hanson

Hedvig Hanson on Edasi kaasautor. Tuntud peamiselt tundliku muusikuna, kuid tegelenud ka kirjutamisega, ta on teinud kaastööd Postimehele, ERR Kultuurile, ajakirjale Sensa ja Eesti Naine. Hedvig on kirjutanud ka kaks raamatut - dokumentaalne traagiline lugu näitlejannast vanaemast, "Jutustamata lugu. Ellen Kaarma." (2012) ning isiklik, maa- ning artistielu päevik, "Kirju mandrilt" (2016). Loe artikleid (143)