Marko Mäetamm: kaheksa nädalat uues maailmas. “Koroonapäevik”. 3. nädal

Marko Mäetamm. Foto: Paul-Martin Mäetamm

Rubriik “Koroonapäevik” räägib 8 nädala jooksul ühe tavalise inimese pilgu läbi elust Eesti Vabariigis koroonaviiruse aegu.

13. aprill

Täna oli tõusmine veidi lobedam. Kael oli vähem kange ja ei olnud nii tappasaanud tunne kui viimastel päevadel. Võimalik, et mõjub ka see, et Jeesus on üles tõusnud. Ma ei ole siinkohal üldse irooniline, kogu see asi on ju energeetika värk ja me elame kõik selles ühisväljas. Ja mida vanemaks me jääme, seda vastuvõetavamaks me igasugustele võngetele muutume ja seda tundlikumaks lähevad ka meie kondid. Madalrõhkkond ja kõrgrõhkkond – kõik need asjad ju mõjutavad meie enesetunnet, miks ei võiks seda siis teha ka kõiksugused kosmilised energiavood.

Marko Mäetamm

Mäetamm Marko on kunstnik. Tema töödes leiab kommentaare nii ta isiklikule elule kõige intiimsemal tasandil kui ka teda puudutavatele-mõjutavatele sündmustele meid ümbritsevas ühiskonnas laiemalt. Marko kirjutab ja joonistab Edasile sellest, mis tundub tema arvates oluline ja mis võiks korda minna ka Edasi lugejatele. Loe artikleid (100)