Edasi võtab vastu uusi lugejaid. Tellimiskampaania

Ajakiri Edasi saab septembris 8-aastaseks ja tähistame seda 2 kuud kestva sünnipäevapakkumisega. Kutsume kõiki kvaliteetsest väljaandest huvitatud lugejaid Edasiga tutvuma – iga päev on avalehel üks artikkel Edasi arhiivist tasuta lugemiseks, ja nii 61 päeva järjest. Kampaaniaperioodil sõlmitud tähtajalistele digitellimustele kehtib soodushind, nii era- kui äriklientidele. Samuti kehtib soodushind paberajakirja tellimiseks.

PAKKUMINE

Vormista tähtajaline digitellimus ja/või paberajakirja aastatellimus soodushinnaga -15%. NB! Erandina kehtib soodustus ka juba varasemalt erihinnaga grupitellimustele, nii erakliendile kui ärikliendile, seega on antud pakkumine suurepärane võimalus vormistada grupitellimus ajaloo parima hinnaga!

Pakkumine kehtib perioodil 1.09 – 31.10 vormistatud järgnevatele tellimustele. (Digitellimus ei sisalda paberajakirja tellimust ja vastupidi. Paberajakiri ilmub 4 korda aastas ja sisaldab vaid üksikuid veebis ilmuvaid artikleid ja tuleb tellida soovi korral eraldi.)

Kampaaniaperioodil on iga päev avalehel 1 artikkel tasuta lugemiseks ja Edasiga tutvumiseks. Ja nii 2 kuud järjest, kokku 61 tasuta artiklit. Tasuta artikli leiab avalehelt kollasel taustal kõige esimese loona, märkega: Loe tasuta, ainult täna. Tere tulemast tutvuma! Ning kui meie ajakirja fookus ja stiil meeldib, siis oledki tellijaks vastu võetud!

1. ERAKLIENT, digitellimus:

Tee digitellimus E-POES, saadaval tellimused 3, 6, 12 kuuks: ava e-pood ja tee valik. Tasumisel lisa lahtrisse “kupongi kood” sooduskood – Edasi8. Lugemisõigus aktiveeritakse hiljemalt 48 h tunni jooksul ja kasutaja saab “Tere tulemast” e-kirja koos sisse logimise juhendiga.

2. ERAKLIENT, GRUPITELLIMUS (al 3 kasutajat), digitellimus:

Kampaaniapakkumise soodushind 12 kuuks 3 kasutajat = 189€ (Tavahind 288€), soodustus kokku 45%. Hind ühe kasutaja kohta aastas 63€ (tavahind 96€). Igale kasutajale vormistatakse eraldi lugemisõigus, selle jagamine teistega ei ole lubatud. Grupi suurus ei ole piiratud, hind iga lisanduva kasutaja kohta on hind 63€ aastas (nt 4 kasutaja puhul on hind 189+63=252€ jne). Kasutajaid saab tellimuses soovi korral aasta jooksul vahetada.

  • Erapaketi sõlmimiseks tee ülekanne (Makse rekvisiidid leiab siit), sisuseletuseks palume kirjutada “Erapakett 12 kuud ja kasutajate arv”. Saada maksekorralduse koopia ning kasutajate nimed ja meiliaadressid Edasi infomeilile: hello@edasi.org Lugemisõigus aktiveeritakse hiljemalt 48 h tunni jooksul ja kõik kasutajad saavad “Tere tulemast” e-kirja koos sisse logimise juhendiga.

Hea lugeja! Kutsu oma pere ja/või sõpruskond Edasi lugejaks, saate endale põneva väljaande, mis ei alahinda teid lugejana ja teeb targemaks.

3. ÄRIKLIENT, GRUPITELLIMUS (al 5 kasutajat), digitellimus:

Kampaaniapakkumise soodushind 12 kuuks 5 kasutajat = 339€ (Tavahind 475€), soodustus kokku 29%. Hind ühe kasutaja kohta aastas 68€ (tavahind 96€). Igale kasutajale vormistatakse eraldi lugemisõigus, selle jagamine teistega ei ole lubatud. Grupi suurus ei ole piiratud, hind iga lisanduva kasutaja kohta on hind 68€ aastas (nt 6 kasutaja puhul on hind 339+68=407€ jne). Kasutajaid saab tellimuses soovi korral aasta jooksul vahetada.

  • Huvi korral palume saata tellimus koos maksja rekvisiitide ja kasutaja(te) nimede ja meiliaadressitega aadressil hello@edasi.org. Seejärel saadame teile arve ja peale selle tasumist aktiveeritakse lugemisõigused ja kõik kasutajad saavad “Tere tulemast” e-kirja koos sisse logimise juhendiga.

Hea juht! Silmapaistvad äritulemused sünnivad tarkade ja inspireeritud inimeste toel. Vormista oma organisatsioonile grupitellimus ja vii oma meeskond uuele tasemele. Tere tulemast tellijaks!

4. PABERAJAKIRI:

Kampaaniapakkumise aastatellimuse soodushind on 50,66€ (Tavahind 59.60€). Tee tellimus Edasi E-POES, tasumisel lisa lahtrisse “kupongi kood” sooduskood – Edasi8. (Paberjakiri ilmub 4 korda aastas kvartaalselt: märtsis, juunis, septembris, detsembris. Esimene number, mis kampaaniaperioodil vormistatud tellimusega postkasti saabub, on talvenumber ja see ilmub detsembris.)

Hea lugeja, tellides paberajakirja, saad endale Eesti meediaturul teistest väljaannetest eristuva ajakirja, lisaks läbimõeldud sisule ka kunstielamuse.

Kõikide kampaaniaga seotud küsimustega palun pöörduda: hello@edasi.org

***

MÕTTEAINEKS: Kaasaegses maailmas ja keskkonnast hoolivas ühiskonnas läheb nii inimestele kui ettevõtetele järjest enam korda, kellele ja millele nad kulutavad oma aega, oskusi või raha, ning küsivad järjest sagedamini – millele ma oma panusega kaasa aitan? Kui otsustad hakata Edasi tellijaks, saad endale põneva väljaande, mis ei alahinda sind lugejana ega vala sind üle infomüraga, ning teisalt saad teha head – aidata kaasa muuta väljaanne, mis on Eestis puudu olnud, elujõuliseks. See võib olla osa Sinu heategevuskäitumisest, omamoodi kultuuriline statement ning panus ettevõtliku ja positiivse keskkonna loomisse. Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Teekond. Mõtteviis.

MIS ON EDASI? Edasi on innustav ja hariv ajakiri. Kvaliteetne ajaviide. Pakume alternatiivi neile lugejatele, kes on tähelepanu­majandusest väsinud ning hindavad läbimõeldud tekste. Meie eesmärk on teha Eesti parimat kvaliteetajakirja, nii veebis kui paberilEdasi on sõltumatu suurtest meediamajadest ja finantsinvestoritest. Lugejate ja Emori tagasiside kinnitab, et Edasi eristub teistest väljaannetest läbimõeldud sisu ja käsitlusviisiga ning vastab nõudliku lugeja ootustele. Meie kaasautorid on usaldusväärsed ja oma ala asjatundjad, kes oskavad rääkida keerulised asjad lihtsaks või siis igapäevased asjad põnevaks. Edasi ja meie ajakirja kontseptsiooni kohta leiab rohkem infot siit: mis on Edasi?

Tee Edasi ka enda mõtteks: loe, mida Edasi lugejad, kaasautorid, toetajad ja sõbrad meie ajakirja juures väärtustavad.