Raamatuesitlus. Peeter Koppel. “Tasuta lõunaid pole olemas”

Ajakirja Edasi raamatusarja “Iga tekst on lugemist väärt” kaheksanda raamatuna ilmus Peeter Koppeli artiklikogumik, mis sisaldab valikut tema poolt Edasi veebiajakirjas varasemalt avaldatud majandusteemalistest artiklitest. Artiklid on jaotatud kolme teemaploki vahel: makromajandus, investeerimine ning ühiskond ja mõtteviis. Kogumiku esitlusel vestles autoriga Edasi kolumnist ja majandusekspert Raivo Vare.

Raamat: Peeter Koppeli artiklikogumik “Tasuta lõunaid pole olemas”. Kirjastus: Edasi.org ja Rahva Raamat, 2024.

Peeter Koppeli kaassõna: “See väike raamat avab ühe finantsturgudesse kirglikult suhtuva keskealise mehe mõttemaailma, selle mõttemaailma arengut, vigu, naiivsust kui loodetavasti ka loogikast lähtuvat ettenägelikkust. See raamat võiks olla hea õhtune lugemine neile, keda huvitab majandus, investeerimine ning see, millised on päris seosed päris protsesside vahel. Surmtõsiselt seda võtta siiski ei maksa. Nagu elugi. “

Varasemalt on samas sarjas ilmunud artiklikogumikud autoritelt: Kristjan PortRomet Vaino, Annika Laats, Ilmar Raag, Rein Veidemann, Katrin Saali Saul, Tõnu Õnnepalu. Vaata ka varasemaid raamatuesitlusi.