Mood, disain, arhitektuur: augusti uudised

Riigi Kinnisvara ja Eesti Rahvusraamatukogu läbi viidud rahvusraamatukogu Tõnismäe hoone välialade ning Tuvi pargi maastikuarhitektuuri ideevõistlusele laekus tähtajaliselt kuus kavandit, mille hulgast valis žürii võitjaks Arhitekt Musta ideekavandi "Köide". Võidutöö autoriteks on Mari Rass, Alvin Järving, Ott Alver, Luisa Maria Männilaan ja Patrick Barbo.

Õhus on sügist ja kõik – või vähemalt kõigi mõtted – on taas suvekodudest jõudnud linnaelu juurde: see kajastub nii moemaailmas kui linnafestivali UIT programmis.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (261)