Marko Mäetamm. Ameerika päevik: naabrid

Marko Mäetamm

Elu siin College street’il on ülimalt rahulik. Tänava see osa, mis ülikooli kampusest välja jääb, on ühelt poolt täis suhteliselt lihtsa arhitektuurilise vormiga ühepereelamuid, mis Eesti ja üldse Euroopa standardite järgi sobiks suuruse poolest vähemalt kahele rohkearvulisele perele. Tänava teine pool algab kampuse lõppedes samuti pirakate ühepereelamutega.

Neile järgneb hiigelmõõtudes spordikompleks, kus on hokiväljak ja ilmselt veel mingit sorti sportimise võimalused. Sellele järgneb Tallina Lauluväljaku kõlakoja mõõdus tribüüniga ameerika jalgpalli staadion, siis maahoki staadion. Siis paar mahajäetud tenniseväljakut ja tänava lõpus mingi kahtlast sorti hoone, mille ümber on tara ja mille taga laiub maisipõld. Maisipõllu ümber on ka tara ja tara peal märgid sõnaga “Danger”.

Marko Mäetamm

Mäetamm Marko on kunstnik. Tema töödes leiab kommentaare nii ta isiklikule elule kõige intiimsemal tasandil kui ka teda puudutavatele-mõjutavatele sündmustele meid ümbritsevas ühiskonnas laiemalt. Marko kirjutab ja joonistab Edasile sellest, mis tundub tema arvates oluline ja mis võiks korda minna ka Edasi lugejatele. Loe artikleid (100)