Marko Mäetamm. Ameerika päevik: saabumine

Marko Mäetamm

Tere. Ma olen siin Ameerikas olnud tegelikult juba üle kuu aja ja peaaegu, et ei mäletagi Eestist enam suurt midagi. Niipalju tuleb meelde, et meie elukoht on Tallinn-Väikses ja et me viisime oma kassi mu isa juurde hoiule. Isa elab Karksi-Nuias ja seal ongi kassil tegelikult palju mõnusam. Saab hiiri ja linde süüa ning aknast sisse-välja käia, mida kuuenda korruse linnakorteri aknast mõistagi teha ei saa. Õigemini saab, aga ainult üks kord ja päris kindlasti ka ainult ühes suunas.

Aga siin on väga mõnus. Elame ühes väikeses linnakeses, mille nimi on Hamilton ja mis asub New Yorgi osariigis. Inimesed arvavad tihtipeale, et see on see suur Hamilton, mis asub Kanadas ja siit sugugi mitte väga kaugel, aga need on kaks täiesti erinevat Hamiltoni.

Marko Mäetamm

Mäetamm Marko on kunstnik. Tema töödes leiab kommentaare nii ta isiklikule elule kõige intiimsemal tasandil kui ka teda puudutavatele-mõjutavatele sündmustele meid ümbritsevas ühiskonnas laiemalt. Marko kirjutab ja joonistab Edasile sellest, mis tundub tema arvates oluline ja mis võiks korda minna ka Edasi lugejatele. Loe artikleid (100)