Vestlussaade “1STAGE” – Karl-Erik Taukar: oluline on mitte lasta negatiivsel varjutada positiivset

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks muusik ja saatejuht Karl-Erik Taukar. Head vaatamist!

Mõtteid vestlusest:

  • Vahel meile tundub, et meie elus on mõni inimene, kelle puhul me keskendume halbadele omadustele, sest need häirivad. Ja need varjutavad ära head omadused. Üks õppetund, mis ma olen mõned aastad tagasi saanud, on see, et elus tuleks omandada oskus mitte lasta nendel negatiivsetel asjadel selle inimese puhul varjutada positiivset. Ja üldiselt, ma olen seda meelt, et inimestele, kes on sinu elus ja sinu ellu jäänud, võiks anda mitte uue võimaluse, vaid andagi neile rohkelt võimalusi. See on selline minu jaoks oluline eluline tõde.
  • Võrreldes “Eesti otsib superstaari” saate võitjaga oli mul vabadus. Võisin ükskõik kellega koostööd teha, ükskõik mis loo välja anda. Mul oli akustiline kitarr ja Volkswagen Golf 4. Helistasin kõrtsidesse ja ütlesin, et tulen esinema. Mõnikord kutsuti ka. Võrreldes võitjaga oli mul vabadus, aga mul ei olnud plaadilepingut.
  • Raskem on olnud minu jaoks avalikkuse ette astumine. Ka ülikoolis ajakirjandust õppides oli vaja aeg-ajalt ettekandeid teha auditooriumi ees. Olin kodus valmistunud, mõtlesin, kuidas viskan mingi nalja ja olen õudselt kihvt. Aga siis leidsin ennast sealt eest ja sain aru, et siit küll mingit nalja ei tule. Hea, kui enam-vähem maha saan kogu selle loo. Aga kui 20 korda seal ära higistad, siis 25 kord juba nendid, et mis seal ikka – teeme ära.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm