Mood, disain, arhitektuur: märtsi uudised

Tallinnas Pärnu maanteel asuvas Disaini ja Arhitektuurigaleriis näeb Maile Grünbergi toolinäitust, mis teeb ülevaate legendaarse disaineri rohkem kui poole sajandi pikkusest loomingust läbi tema disainitud toolide. Foto: Disaini- ja Arhitektuurigalerii.

Märts toob värskeid värvipahvakuid – näiteks Woolishi kudumikollektsiooni näol – ja näitab juba suviselt siniseid taevavärve, mille vaatamiseks üks võimalus on KOKO arhitektide projekti järgi valminud Niguliste kiriku torni liftiga linna kohale kihutada. Ida-Virus alustas põnev moekooli projekt, head Eesti disaini nägi näitustel ja töötubades Tallinnast Mexico Cityni.

“Mood, disain, arhitektuur” on rubriik moest, disainist ja arhitektuurist huvitatud lugejale. Nopime infovoost välja silmapaistvad Eesti moe-, disaini- ja arhitektuurivaldkonda puudutavad sündmused ning soovitame põnevaid ja harivaid näitusi, filme ja podcast’e. Rubriigi varasemaid uudiseid saab lugeda siit: “Moe- ja disainiuudised”.

Silvia Pärmann

Silvia Pärmann on Edasi kaasautor, fotograaf ja ajakirjanik, kes on viimased kümme aastat toimetanud mitut arhitektuurile, disainile või moele keskenduvat ajakirja. Loe artikleid (260)