Kuidas leida vastus küsimusele, mida peaksin oma elus tegema? The Next Big Move

Foto: Flickr, Creative Commons

Elu on keeruline. Ühel päeval oled Sa õnnelik ja teed oma päevaseid toimetusi, järgmisel hommikul ärgates võid aga avastada end eksistentsiaalse küsimuse ees: mida ma peaksin oma eluga tegema? Nii juhtub paljude inimestega, et mitte öelda – tegelikult oleme kõik nende küsimuste ees kaitsetud, kirjutab ettevõtja, kirjanik ja life coach Darius Foroux oma blogis.

Inimesel on põhimõtteliselt miljoneid valikuid, mida oma eluga teha, aga kõik ei lähe nii libedalt kui tahaksime, kõige väärtusliku nimel tuleb üksjagu pingutada.

Darius Foroux

Darius Foroux on blogija, kes kirjutab enesejuhtimise teemal. Tema blogi fookus on küsimusel, kuidas elada kasulikku ja tähendusrikast elu. Oma lühikestes artiklites käsitleb ta 4 peamist teemat: kuidas kujundada harjumusi ja teha paremaid otsuseid ning kuidas olla oma tegevustes tulemuslikum ja luua rahalist jõukust, seejuures ohverdamata enda jaoks olulisi väärtusi. Tema populaarset blogi jälgib igas kuus pool miljonit inimest ja ta on kirjutanud parema enesejuhtimise teemal 6 raamatut. Edasi avaldab kokkuleppel autoriga valitud artikleid tema blogist. Loe artikleid (10)