Talgupäev tõi lihaskrambi: Jüri Ratas ilmus täna Riigikogusse tööle, palk ja saag endiselt kaasas

Selleaastane talgupäev paistis silma erakordse lihaskrampide rohkusega, kõige raskem juhtum tabas Riigikogu esimeest.

Tundub, et nädalavahetuse tohutu tähelepanu on Riigikogu esimehele Jüri Ratasele hästi mõjunud – mees ilmus täna Toompeale tööle, endiselt õlal suur palk ja käes mootorsaag, vahendab Lugejakiri.ee.

Jüri Ratase enda sõnul peitub põhjus, miks ta ilmus tööle, kaasas nii palk kui saag, siiski mujal kui enese eksponeerimise vajaduses.

Kramp lõi sisse

“Kevadpühad algasid suurepäraselt,” kommenteeris Jüri Ratas 1. mai talguid oma maakodus.

“Valmistasin ette kartulivaod, värvisin aidaukse, lõhkusin talveks saunapuud ning kui hakkasin koristama metsas tuulemurdu ja palke sealt välja vedama, siis lõi, kurat, nii hullu krambi sisse,” meenutab Ratas.

Jüri Ratase talgupäeval tehtud Facebooki postitus.

“Seal tegigi Keskerakonna avalike suhete inimene ka selle nüüdseks kuulsaks saanud pildi, kus ma kannan palki ja saagi ühekorraga, aga mida keegi ei tea, on see, et tegelikult olin tol hetkel juba nii suurtes lihasvaludes, et saagi ega palki maha panna enam ei suutnudki,” märkis Ratas.

Veetis ööune püsti

“Pärast talguid tegime perega ka sauna ja no võite ette kujutada, kui keeruline oli suure palgiga ja mootorsaega saunalavale minna,” jätkab Ratas.

“Pärast sauna tahtsin suurest väsimusest magama ära minna, aga naine ütles, et tema mind räpaste tunkedega voodisse ei luba – nii magasingi öö aidas, palk endiselt õlal ja saag käes.”

Nii transporditi Riigikogu esimees täna hommikul Tallinna Toompeale tööle. Allikas: Lugejakiri.ee

“No ja täna hommikul oli vaja ju kuidagi Riigikogusse tööle jõuda ja nii telliski Riigikogu kantselei mulle järele hobuste vedamiseks mõeldud treileri, sest oma autosse ma muidugi ära ei mahtunud,” selgitas Ratas.

“Ja siin ma nüüd siis olen – lihased on endiselt nii krampis, palk endiselt õlal ja saag käes, aga ega sellepärast tähtis riigitöö pooleli jää,” lisas Riigikogu esimees Jüri Ratas.

Küsimusele, et kas ta loodab kunagi ka palgist, mootorsaest ja tunkedest ka lahti saada, ei julgenud Ratas pikalt vastata: “Elame – näeme, praegu tuleb nii kuidagi hakkama saada!”

PS. Riigikogu esimehe julgest ülestunnistusest innustust saades postitasid sajad eestimaalased sotsiaalmeediasse pilte, millest nähtub, et lihaskrambi võib saada ka kordades väiksemast pingutusest, see võib peituda ka väikses oksaraos. Kiiret paranemist kõigile ületöötanutele!

Peeter Oja Facebooki postitus.

Lugejakiri.ee

Lugejakiri on Eesti kõige usaldusväärsem ja tõsiseltvõetavam uudisteallikas. Loe artikleid (20)