Vestlussaade “1STAGE”Kaidi Laur: “Inimeseks olemise üks alus on see, et me eksime”

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Üheksanda saate külaliseks on terapeut, koolitaja ja joogaõpetaja Kaidi Laur.

Mõtteid vestlusest:

  • Aeg on meie kontrolli all. Aeg on illusioon. Kuidas saab olla niimoodi, et mõnikord on sekundid pikad ja mõnikord ei ole? See peab olema meie meeleseisundiga võrdne. See, kas meil on aega või ei, sõltub sellest, millises meeleseisundis me oleme.
  • Arvan, et oleme tulnud siia maa peale, et kogeda inimeseks olemist. Inimeseks olemise üks alus on see, et me eksime.
  • Minu jaoks oli suur avastus, et inimesed ei tunne tundeid, vaid nad muutuvad tunneteks. Kui inimesel on valu sees, siis hakkab ta haiget tegema. Kui inimesel on viha sees, siis muutub ta vihaks.
  • Me jääme oma asjadesse kinni siis, kui muutume nendeks asjadeks. Tunded ja mõtted – need on ju energia. Nad tulevad ja lähevad. Probleem tekib, kui muudame need enda omaks.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.