Darius Foroux: kuidas luua digitooteid, mille eest inimesed oleks valmis maksma

Illustratsioon: Shutterstock.

Tänapäeva digitaalses maailmas saab veebis müüa peaaegu kõike. E-raamatud, veebikursused, kontoritöörakendused ja isegi “ainult digitaalselt eksisteerivad” pangad on mõned näited sellest, kui mitmekesiseid tooteid ja teenuseid saab digitaalse kaubana pakkuda.

Loojate jaoks on see suurepärane. Ükskõik, kas oled programmeerija, kunstnik, koolitaja, raamatupidaja, professionaalne koristaja – digiruum ei ole enam ainult koht reklaamimiseks. Sellest on saanud platvorm, kus on võimalik otse müüa oma teadmisi. Selleks on vaja vaid arvutit ja internetiühendust.

Darius Foroux

Darius Foroux on blogija, kes kirjutab enesejuhtimise teemal. Tema blogi fookus on küsimusel, kuidas elada kasulikku ja tähendusrikast elu. Oma lühikestes artiklites käsitleb ta 4 peamist teemat: kuidas kujundada harjumusi ja teha paremaid otsuseid ning kuidas olla oma tegevustes tulemuslikum ja luua rahalist jõukust, seejuures ohverdamata enda jaoks olulisi väärtusi. Tema populaarset blogi jälgib igas kuus pool miljonit inimest ja ta on kirjutanud parema enesejuhtimise teemal 6 raamatut. Edasi avaldab kokkuleppel autoriga valitud artikleid tema blogist. Loe artikleid (10)