Podcast “Ausad Mehed”Epp Kärsin: seks on jumalate kingitus inimestele, kuid nad unustasid meid õpetada

Epp Kärsin. I Foto: Krõõt Tarkmeel

Podcasti “Ausad Mehed” seekordseks saatekülaliseks on eestlastele tuntud seksiõpetaja Epp Kärsin. Kahe kõrgharidusega ja eri ameteid pidanud koolitaja jagab saates avameelselt oma seksiteadmisi ja kogemusi.

Saates võetakse luubi alla sellised teemad nagu seks, suhted ja nende paremaks muutmine seksuaalteadlikkuse kaudu; enda teekonna leidmine ja sellel püsimine; tingimusteta armastus; yoni– ja lingam-massaaž ning seegi, kuidas jumalate moodi seksida. Enesekindlust ja seksuaaljulgust süstiv saade käsitleb nii meeste kui ka naiste seksuaalprobleeme ja sobib kuulamiseks kõigile.

Mõtteid vestlusest:

  • Seks ei ole suhtes kõige tähtsam komponent, kuid see on kindlasti üks oluline osa ühest terviklikust suhtest.
  • Ligikaudu 80% meie suhteprobleeme on saanud alguse tegelikult lapsepõlvest, vanematepoolsest väikelapse soovide ja vajaduste mittemärkamisest. Täiskasvanuna ei pruugi me mäletada kõiki lapsena saadud traumasid, aga meie keha mäletab.
  • Kui me oleme oma partneriga seksuaalselt koos, siis me oleme tegelikult hästi haavatavad ja tundlikud. Sellistel hetkedel võib meie seest esile tulla kõik see valu, mida oleme kunagi kogenud ja nüüd endas peitnud.
  • Seksuaalsus on kooskulgemine. Olen tänaseks koolitanud umbes 15 000 naist ja seetõttu tean, et see häirib naisi väga tugevalt ja tekitab frustratsiooni, kui mees paneb otsa ja sisse, teeb mõned tõuked ja ongi kõik. See ajab naise kurjaks ning ta ongi vinguv. On olemas erinevaid tehnikaid, mis viivad naudingu ja vahekorra pikkuse 5 minutilt 55 minutini.
  • 55% Eesti meestest on kokku puutunud enneaegse seemnepurskega. Kui mees lõpetab ära varem, ei tohiks jätta naist ilma naudinguta. Sul on nina, käed, keel – ole loominguline. Vii naine lõppu teisel moel. Yoni-massaaž aitab lõõgastuda ja annab naisele superkogemuse.
  • Mehele on seks väga oluline ja ta vajab regulaarset suguelu. Kui naise liibido on madal, ta on rase või äsja sünnitanud, siis käed on tal ju terved, suu on terve. Tehke mehele naudingut. Mees küla peale ei lähe, kui tema naudingute anum on täidetud. Ja kui naine sind ei rahulda, rahulda end ise. Kasuta oma terveid käsi, õpi ennast ise rahuldama.
  • Seksleludest: kui keegi tahab proovida, proovigu. Aga vibraatoriga peaks pidama piiri, sest see rikub tupe ja kliitori tundlikkust. Mänguasjadega harjunu ei oska enam tavalist seksi nautida ja taastumine sellest võtab pikalt aega. Aeg-ajalt lelusid kasutada on aga täiesti okei.
  • Yoni- ja lingam-massaaži kasuteguriteks on palju suurem sügavus suhtes, intiimsem, lähedasem suhe. Stress, depressioon väheneb, verevarustus paraneb. Lingam-massaaž on hea teraapia erektsiooniprobleemide ja enneaegse seemnepurske probleemide korral. Naised saavad parema kontakti enda kehaga ja kogevad sügavamaid naudinguid.

Podcasti “Ausad Mehed” eesmärgiks on motiveerida ja inspireerida kuulajaid olema enda vastu aus ning võtma suuremat vastutust enda isikliku elu ees. Kasvatada eneseteadlikkust, õppida end tundma ja saada vabaks! Podcasti saadete teemad on kõik väga elulised ja igapäevased, millega tihtipeale tegeleda ei viitsita või ei soovita, kuid mis piisava tähelepanu korral toovad ellu olulisi ja soovitud tulemusi. Saatejuhid on Chris Kala ja Martin Pukspuu.