Meelis Kubits: 1000 eestlast Peterburis. Poolt ja vastu. Ülestunnistus #45

Peterburi Jaani kirik. I Foto: Oleg Hartšenko, ev100.ee

Selge see, et 2015. aasta lõpus avalikustatud idee kutsuda 1000 eestlast Peteburi sai välja hüütud kaunis rusuvas keskkonnas. Andsime endale selgelt aru, et mitte kõik inimesed kodumaal ja mitte kõik inimesed naaberriigis ei plaksuta selle peale käsi. Ukrainast pärit püssirohulõhnale lisandus sama aasta sügisel Venemaa sekkumine Süüria konflikti. Rahvusvaheline olukord tootis vastastikust umbusku üha juurde. Seega, valmis tuli olla halvimaks.

“Ülestunnistus” on Meelis Kubitsa iganädalaselt ilmuv artiklisari, mis kirjeldab tema mittetulunduslikku tegevust viimastel aastatel. Lisaks vahelepõiked aktuaalsetel teemadel. Artiklid on täismahus avatud Edasi Eksklusiivi tellijatele. Tere tulemast püsilugejaks!

Meelis Kubits

Meelis Kubits on Kultuuripartnerluse SA juhataja, varasemalt Eesti üks edukamaid suhtekorraldajaid. Viimasel kümnel aastal on ta investeerinud suure hulga ajast ja isiklikest vahendidest erinevatesse tegevustesse, mis mitte ainult ei mahu kultuuridiplomaatia mõiste alla, vaid on seda omal moel laiendanud. Loe artikleid (64)