Edasi.org: kolm ühes pakkumine

Oleme kahe aasta jooksul veebiajakirja välja andes kogenud, et lugeja on Edasi-tüüpi väljaande jaoks olemas ja lugejate hulk kasvab pidevalt. Hiljuti tunnustati Edasi püüdlusi ka Selge sõnumi konkursil, kus ajakirja sisuloome valiti oma kategoorias nelja parema hulka.

Järgmise sammuna tahame luua sisuka väljaande ka paberil, sest see teenib lugejate huvisid ning toetab Edasi kontseptsiooni kvaliteetsest ja aeglasest ajakirjandusest. Meie eeskujudeks on maailma parimad analoogid alates The New Yorker’ist aga teeme seda kõike omas, eestilikus võtmes.

Alljärgnev pakkumine on mõeldud neile ettevõtetele (omanikele, juhtidele, turundusjuhtidele), kes soovivad Edasile abiks olla ja toetada meie püüdlusi kvaliteetse keskkonna loomisel. Edasi on kodanikualgatus ja sõltumatu suurtest meediagruppidest.

Pakkumine kolm ühes: eristuv, kasulik, kingitus!

Pakkumine on suurepärane võimalus tuua ettevõtte turundusplaani värskust ja eristuvust, teha head ja kasulikku terve ühiskonna jaoks ning last but not least – teha kingitus oma töötajatele ja/või koostööpartneritele.

  • Variant A: 1 kuu reklaampind (300×300) Edasi veebikeskkonnas (desktop)  + 100 eksemplari Edasi paberajakirja, hind: 600+km;
  • Variant B: 1 kuu reklaampind (300×600) Edasi veebikeskkonnas (desktop + mobiil)  + 200 eksemplari Edasi paberajakirja, hind: 1600+km;
  • Variant C: reklaamilahendus ja ajakirjade kogus kokkuleppel.

Pakkumine kehtib kuni 10. aprill. Ajakirjad saab kätte alates 23. aprillist, reklaampinnad tuleb ära kasutada 2019. aasta lõpuks. Huvi korral palun saada kiri: janeck.uibo@edasi.org

Paberajakirja esimene number ilmub 22. aprillil, lähemalt saab lugeda siit. Rohkem infot reklaami kohta: reklaamivõimalused veebilehel.

Mis kasu Edasi toetajad veel saavad?

  • Organisatsioonid ja juhid: Ettevõtted mõjutavad nende loodud keskkonna ja juhtimiskultuuriga olulisel määral inimeste elusid. Ka Edasi soovib olla keskkond, mis mõjutab inimeste elusid paremuse poole ning aitab kaasa elutervema ja positiivsema ühiskonna loomisele. Edasi toetamine võib olla omamoodi kultuuriline statement ja osa ettevõtete vastutustundlikust käitumisest.
  • Eraisik: Toetades püsimaksega Edasi arendamist, aitad väga praktiliselt kaasa, et Sul on iga päev midagi innustavat ja harivat lugeda ning Sind ümbritsevas keskkonnas on rohkem positiivset, tegusat mõtteviisi ja vähem kurjust.

Toetajate kommentaare

  • Ahti Heinla, ettevõtja: “Toetan Edasit, sest ma näen tulemusi.”
  • Kaijo Kuusing, ettevõtja, Hawaii Express: “Edasi on kirjutatud oma peaga mõtlevate inimeste poolt oma peaga mõtlevatele inimestele.”
  • Hanno Kross, Jõelähtme golfiklubi juht: “Tegin Edasi.org avaleheks, hea rahulik lugemine.”