Kaidi Laur: algustes ja lõppudes on vägi. Lõpeta hästi, et alustada hästi

Rituaalid aitavad meid, tuues väge ja pühadust tegemistesse, millest muidu oleks nii lihtne üle libiseda. I Foto: Unsplash

Mu õpetaja on öelnud, et algustes ja lõppudes on vägi. Igas lõpus on kontemplatsioonivõimalus. Mõtiskleda, vaadelda, analüüsida, mis oli hästi, mida saaks edaspidi paremini teha, millest saaks õppida ja mis vajaks lahtilaskmist.

Mulle väga meeldivad rituaalid. Rituaalid aitavad meid, tuues väge ja pühadust tegemistesse, millest muidu oleks nii lihtne üle libiseda. Nii võtan ma igas Gregoriuse kalendri aastalõpus aega vaadelda, kuhu ja kuidas olen jõudnud. Mu filosoofilisele meelele meeldib analüüsida õppetunde, mida minevik meile nii lahkelt pakub. Jagan selles Edasi loos enda 2018. aasta 20 olulisemat.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)