Sibyl Vane: “Thousand Words”. Uut Eesti muusikat

Eesti Laulul neljanda koha pälvinud alternatiivroki trio Sibyl Vane on vaatamata ootamatult tihedaks muutunud esinemisgraafikule valmis saanud lood uueks albumiks. Novembris antakse paar kontserti, kus saab aimu, kuhu bändi looming teel on.

Sibyl Vane’i laulva kitarristi Helena Randlahe sõnul oli neil väga töine ja meedejääv suvi. “Astusime üles väljamüüdud Haapsalu lossihoovis ja püstitasime oma kodulinna kultuuriklubis uue publikurekordi. Lisaks veel terve rida esinemisi nii Eestis kui ka väljaspool. Muuseas esinesime Rootsis Live At Heart festivalil ja meie kontserti kandis üle sealne rahvusringhääling, mis on meile väga suur kompliment.”

Eesti Laulul neljandaks tulnud lugu „Thousand Words“ ja suvel avaldatud singel „I Don’t Drive“ on esimesed kaks singlit, mis fännide poolt oodatud kolmanda albumi lugudest seni avalikkuse ette on jõudnud. Kontserdile tulijad kuulevad aga oluliselt laiemat valikut uuest materjalist. “Meile märgivad need uued lood oma teemalt ja meeleolult uut algust. Soovitame kõigil tulla, et saada aimu, kuhu Sibyl Vane’i looming teel on ja mida me stuudios lähiajal oma kolmandaks albumiks salvestama hakkame.”

Sibyl Vane on Pärnu alternatiivroki trio, mille moodustasid 2010. aastal laulja/kitarrist Helena Randlaht ja bassist Heiko Leesment. Laiema avalikkuseni jõudis kolmik Eesti Laulu konkursil, kus looga „Thousand Words“ toodi koju neljas koht. Bänd on koostöös Läti plaadifirmaga I Love You Records välja andnud kaks täispikka albumit.

Kontserdid:

  • 16. november kultuuriklubi Tempel Pärnus (erikülaline Blind)
  • 17. november Genialistide klubis Tartus (erikülaline Blind)

Vaata lisaks: