Suur ööbimisgiid. Kadri Kroon: 22 idüllilist ja elamuslikku majutust Kesk-, Lõuna- ja Ida-Eestis

Peipsi puhkemajad.

Kadri Kroon jätkab põnevate ööbimiskohtade tutvustamist. Seekord on ta kokku pannud põhjaliku valiku kahekümne kahest omanäolisest majutuskohast veel käsitlemata paikkonnis: Raplamaal, Paide kandis, Viljandimaal, Tartumaal, Võrumaal, Jõgeva juures ning Ida- ja Lääne-Virumaal. Need on kandid, mida Tallinnas elav eestlane kipub harvem külastama, aga asjata. Tehke Eestimaale üks korralik tiir peale. Võtke plaani sügispuhkus koos seenemetsa külastusega või talvine suusapuhkus.

Aastaringselt lahti olevad majutuspaigad pakuvad unustamatut idülli. Elamuslikke kohti avastamiseks jagub kahele, aga paljud on sobilikud just suurema sõpruskonna jaoks. Vahel piisab ka ainult mõnest päevast, et end täiesti uue energiaga täis laadida.

Kadri Kroon

Kadri Kroon on paadunud foodie, andunud veinifänn ja tulihingeline reisihull, kellele meeldib kogeda ehedaid hetki puhtast uudishimust elu ja maailma vastu. Tema soovituste järgi suurlinnades seigeldes on reisielamus garanteeritud. Kadri on Edasi toidu-, veini- ja reisirubriigi toimetaja. Loe artikleid (122)