Vestlussaade “1STAGE” – Grete Kuld: ma usun täielikult saatusesse

Vestlussaade “1STAGE” toob avalikkuse ette lood ägedatest Eesti inimestest, et näidata, kuidas nad töötavad, millised on nende harjumused ja kuidas nad on jõudnud selleni, kellena meie neid täna tunneme. Seekord on saatekülaliseks näitleja ja saatejuht Grete Kuld. Head vaatamist!

Mõtteid vestlusest:

  • Ma usun täiesti saatusesse. Isegi halvad asjad, mis juhtuvad, aitavad mõista, et need juhtusid põhjusega, viies sind edasi. Sellepärast ma alati usaldan elu. Vedamine, töö ja see, et oled õigel ajal õiges kohas, mängib samuti rolli. Kui sa istud kodus, siis prints valgel hobusel või unistuste töökoht ei tule ukse taha koputama. Sa pead ise midagi tegema ja kodust välja minema.
  • Olin 18–19-aastane, kui lugesin bikiinides ilmateadet. Iga ilmateade läks “Reporteri” lehele ja seal all oli kommentaarium, kus kõik said oma arvamust avaldada. Seda ei oleks tasunud lugeda, aga noorel inimesel oli huvi suur. Igat sinu detaili märgatakse ja kommenteeritakse – alates välimusest kuni iseloomuni. Kõigil on võimalus öelda, et sa oled kole või paks, või kasutada muid solvavaid omadussõnu.

1STAGE’i eesmärk on vestelda edumeelsete inimestega, et jagada nende teadmisi ja harjumusi suurema kuulajaskonnaga. See ei ole intervjuu ega küsitlus. See on vestlus. Sukeldume sügavale meie külalise mõttemaailma. Nende intiimsete ja ausate vestluste eesmärk on olla inspiratsiooniks nii meile endale kui ka vestluse vaatajale. Meie külalised on pärit erinevatest eluvaldkondadest: meelelahutus, ettevõtlus, sport, kunstid, muusika, film, teater jpm.