BoConcept viib parimale puhkusereisile ümber maailma

Foto: BoConcept

BoConcept on rahvusvaheline Taani disainmööblibränd, mis kujundanud Skandinaavia mööblidisaini nägu üle 70 aasta ja ligi 70 riigis. See on edukalt ületanud kõikvõimalikud kultuuripiirid, kõnetades inimesi Cancúnist Madridini, Stockholmist Osakani.

BoConcept on Edasi paberajakirja suvenumbri partner.

BoConcept on teinud koostööd maailma silmapaistvamate mööbli- ja valgustidisaineritega. Selle tulemusena on valminud ikoonilised disainiteosed, mis ühendavad endas funktsionaalsuse iluga. Disainerid nagu Karim Rashid, Bjarke Ingels Group ja Morten Georgsen on pühendanud BoConceptile oma säravamad ideed, kujundades kaubamärgi identiteeti, ja võitnud sel teel ohtralt auhindu. BoConcepti valikust leiate selle, mis on just teie kodu nägu.

Aga mitte BoConcepti poodidesse ega disainerite kodulinnadesse ei kutsu me teid “Reisi ümber maailma” mängima! Kutsume teid suvisele ümbermaailmareisile, milleks ei pea oma mõnusast kodust lahkumagi – vajate vaid õiget sisustust, et koduuksest sisse astudes võiks iga kord unistuste puhkusereis alata! Ja seda muidugi esimeses, mitte turistiklassis lennates!

Esimene peatus: Osaka

Mereäärne Osaka on Jaapani suuruselt kolmas linn ning oluline kultuuri-, ajaloo- ja ärikeskus. Osaka on tuntud kui ettevõtlike inimeste linn ja Jaapani köögi süda, mil on silmapaistvalt rikas ajalugu.

Disainer Anders Nørgaard on loonud aga oma Osaka: diivani, mis sobib arvukate eri suuruste tõttu täiuslikult igas mõõdus ruumidesse.

Selles kohtuvad Jaapani ja Skandinaavia minimalism ning diivan teeb kerge kummarduse nii Osaka linna kui ka BoConcepti väärikale ajaloole, vihjates oma elegantse stiiliga 1960ndatele aastatele.

Esimeses klassis lendamise mugavust lisavad pehmed istmed – tõstke jalad üles, sirutage välja ja te ei kahetse, et Osaka-teekonna ette võtsite! Osaka diivan on koht, kuhu tahaks tõesti igal õhtul reisida!

This slideshow requires JavaScript.

Teine peatus: Cancún

Cancún on tuntud valgete liivarandade, ööelu, veespordi, maiade templivaremete, looduse ja maailma parimate kuurorthotellide poolest.

Morten Georgseni BoConceptile kujundatud kollektsioon Cancún viib aga õueelu täiesti uuele tasemele. See on kerge terrassile ja rõdule perfektselt sobiv kollektsioon, mis muudab põhjamaise suve sama nauditavaks kui puhkus Mehhiko lahe ja Kariibi mere kohtumispaigas.

Kolmas peatus: Madrid

Me armastame Madridi! Madridis on suurepärased kunstimuuseumid, imemaitsev toit, lopsakas roheluses pargid, Euroopa suurim palee ja atmosfäär, mis loob tunde, et olete sinna tõesti oodatud!

Ja me armastame BoConcepti loodud Madridi veel enamgi: selle võluvat disaini, mis täiustab iga söögituba oma puhaste joonte ja käsitsi valatud betoonalusega!

Laua Madrid loojaks on Taani disainer Morten Georgsen, kes on üle veerandsajandi kujundanud BoConcepti elegantset, funktsionaalset käekirja. Pange hispaania muusika käima, toetage sangriaklaas lauale ja nautige Madridi!

Neljas peatus: Adelaide

Maailma tipp-kultuurisündmused, lopsakad rohelised pargid, hunnitud botaanikaaiad ja imeline restoranide valik, lisaks ilmakuulus veinipiirkond kohe linnapiiri taga – see kõik teeb Adelaide’i ihaldusväärseks puhkusesihtkohaks.

Seda on ka tool Adelaide, millest leiab sama palju mugavust ja iseloomu kui toolile nime andnud linnast! Graatsilise joonega, sujuva vormiga ülimugav kaasaegne tool lisab kodule elegantse noodi. Võtke istet ja nautige koos pokaali Austraalia veiniga!

Viies peatus: Stockholm

Stockholm.

Stockholm on rohkem paradiisisaarestik kui pealinn. Linn ise laiub 14 saarel ja lähedalasuvas saaristus on veel umbes 30 000 saart, mis jäävad vaid lühikese praamisõidu kaugusele, mille ajal saab imetleda saarte puutumata loodust.

BoConcepti Stockholmi valgustid loovad paradiisiliku ja sooja valgussaare enda ümber. Lihtne, minimalistlik ja puhas, nagu Stockholmile kohane, on see atmosfääri loojana sama maagiline kui kuningriigi pealinn isegi. Käsitsi värvitud, klaasist ja tugevast marmorist aluspõhjaga valgusti annab söögilauale või pimedale nurgale suvesooja kuma ka siis, kui päris Stockholmis juba lund langeb.

Vaata lisa: www.boconcept.com