Kaidi Laur: elu on surma küsimus

Mu õpetaja avaldas kunagi ühe nipiga küsimuse, mida ta esitab inimestele, kes ei luba endal haavatavad olla. Kujuta ette, et su ees istuvad kaks meest. Üks neist ütleb, et ta ei nuta kunagi ja saab kõigega hakkama. Teine ütleb, et ta mõnikord nutab ning vahel kahtleb, et kas ta midagi üldse teab. Kumb on sinu arvates tugevam? Elutervem inimene?

Tugevus tekib julgusest olla tõega vastamisi. Tõde ei ole alati veetlev. Oleme ausad, enamuse ajast on tõde karm. Tõde on nagu suurendusega peegel, kus pooride vahelt paistavad rahulolematus, valu ja hirm. Tões elamine ei too sulle just palju sõpru juurde, pigem harvendab neid. Tõde on muutuse katalüsaator meis.

Kaidi Laur

Kaidi Laur on praktiseeriv terapeut, aimekirjanik, blogija, joogaõpetaja, stuudio City Yoga üks omanikest ning unistajast tervemõistuslik hedonist. “Inimene ja inimeseks olemine siiralt huvitab mind. Eriti mahlase ja vaimuka elu ning elamise kontekstis. Kirg elu mõista, kogeda ning nautida väljendub mu mõtisklustes ja töös.” Kirjutan Edasi keskkonnas teemadest, mis mind parasjagu on endasse haaranud. Enamjaolt on need tähelepanekud inimestelt, kellega kohtun teraapiaruumides, infokillud meditatsioonidest või reaalne elukogemus, mis võiks Edasi lugejate argipäeva inspireerida või mõttetööd ergutada. Loe artikleid (32)