Edasi & Kiusamisvaba Kool koostöös: aita luua innustavat ja harivat keskkonda

Hea lugeja! Kutsume sind andma Edasile hoogu, et saaksime pakkuda järjepidevalt kvaliteetset sisu, tasuda autoritele honorare ning muuta Edasi elujõulisemaks. Üleskutsel on ka tugev ühiskondlik mõõde. Nimelt annetab Edasi sõltuvalt kampaania edukusest 10–30% laekuvast summast vabaühendusele SA Kiusamisvaba Kool, millega aitame muuta Eesti koolide õpikeskkonda paremaks. Seega, soovi korral on sul võimalik olla suisa topeltkasulik.

NB! Oluline on märkida, et kõik kampaanias osalejad saavad oma panuse eest 100% kaupa vastu, st. ligipääsu Edasi Eksklusiivi artiklitele (tasuline sisu Edasi.org veebis), vastavalt 15 € puhul 3 kuud lugemisõigust, 30 € puhul 6 kuud lugemisõigust ja 60 € puhul 12 kuud lugemisõigust. Lisaks on võimalus filantroopia viisil annetada suurem summa. Iga panus on oluline ja aitab luua ümbritsevat keskkonda rohkem meie ootustele vastavaks. Annetuse puhul saab soovi korral jääda anonüümseks.

Toetama: link Hooandja ülekutsele



Mis kasu sa toetajana saad?

Eraisik: Tea, et hakates püsitellijaks, oled teinud palju head isegi siis, kui sa ei jõua iga päev lugeda – oma toetusega aitad sa meil luua kvaliteetset sisu stabiilselt ja just siis, kui sul on tunne, et tahaks midagi head, innustavat ja harivat lugeda – vot siis võid meie peale kindel olla. Iga püsitellija panus loeb, maailma saame muuta paremaks 1 tegu, 1 artikkel korraga.

Organisatsioonid ja juhid: Ettevõtted mõjutavad nende loodud keskkonna ja juhtimiskultuuriga olulisel määral inimeste elusid. Ka Edasi soovib olla keskkond, mis mõjutab inimeste elusid paremuse poole ning aitab kaasa elutervema ja positiivsema ühiskonna loomisele. Edasi toetamine võib olla omamoodi kultuuriline statement ja osa ettevõtete vastutustundlikust käitumisest ning tööandja brändi arendamisest.

Vaata lisaks: