Vabariigi Valitsus tegutseb: Urmas “mõistan hukka” Reinsalu mõistis teravalt hukka, et Kadriorus ei antud vastulauseks sõna valitsuse pooldajatele

Urmas Reinsalu sõnul ei saavat ta enam normaalselt magadagi, sest pidevalt tuleb midagi või kedagi hukka mõista. Allikas: Lugejakiri.ee

Välisminister Urmas Reinsalu mõistis teravalt hukka Kadriorus toimunud presidendi vastuvõtu kõned, kus Vabariigi Presidendi Kersti Kaljulaidi ja Sveta Grigorjeva valitsuskriitiliste kõnede kõrval ei antud sõna mõnele valitsust pooldavale inimesele, vahendab kõige usaldusväärsem uudisteallikas Lugejakiri.ee.

Reinsalu kriitiline

“Tulin siia Kadriorgu roosiaeda peole ülevas meeleolus ja loomulikult polnud ma valmis selleks, mis siis järsku juhtuma hakkas,” ütles Reinsalu Lugejakiri.ee toimetusele.

“Ootasin meie presidendi kõnet suure huviga, sest praegune valitsus on näinud suurt vaeva, et lõpuks ometi pöörata nägu oma sponsorite poole ja loota sealt kauaoodatud tänu,” sõnas Reinsalu. “Aga see, mis järgnes nendes kahes kõnes, ajas isegi minu ideaalselt sätitud soengu sassi,” kurtis Reinsalu.

Tänamatud matsid

“Praegune valitsus on näinud suurt vaeva, et jagada võimalikult kiiresti ja efektiivselt laiali kogu see 5 miljardit eurot, mis meile tasuta Euroopast anti,” selgitas Reinsalu.

“Alles sai tehtud otsus, et anname praktiliselt tasuta ära 40 miljonit eurot ühele meie erakonna toetaja kinnisvaraprojektile ja ei president ega ka see Sveta Grigo…grigi…gro..kurat see vene tsikk nohh, ei maininud sõnagagi kordagi praeguse valitsuse tegelikke saavutusi – see tegi meele väga mõruks ja ajas ikka väga vihale,” ütles Reinsalu.

“Seega ei jäägi mul midagi muud üle, kui mõista hukka mõlemad ja viibutada näppu presidendi kantselei suunas, et mitte ühelegi praeguse valitsuse toetajale ei antud sõna, et nad saaksid meid kiita, kui hästi me oleme oma asjadega ja maksumaksja rahade jagamisega hakkama saanud,” kurtis välisminister Urmas Reinsalu.

“On äärmiselt kahetsusväärne, et meie austatud president otsustas oma vastuvõtul anda sõna kahele emotsionaalselt ülesköetud naisterahvale aga ei andnud sõnagi mõnele emotsionaalselt ülesköetud meesterahvale, keda praeguses koalitsioonis on hunnikute viisi.”

“Tänamatud matsid,” lisas minister.

Allikas: Lugejakiri.ee

Lugejakiri.ee

Lugejakiri on Eesti kõige usaldusväärsem ja tõsiseltvõetavam uudisteallikas. Loe artikleid (20)