Vello Nelikendkaks: camoon, kui lolliks Keskerakond meid peab?!

Paralleelselt prokuratuuriga käivitasin ma iseseisva uurimise Keski 50 000 eurose kahtlase annetuse osas. Vaatame fakte.

Esiteks

Milline eksmees, millises meile tuntud eksisteerivas reaalsuses, saadab eksnaisele 50 tonni? Vabatahtlikult? Tavaliselt on ju nii, et eksmehelt saab hädavaevu kuidagi 2,50 mähkmeraha kätte ja seda ka alles läbi kolme kohtuastme ning 15 aastat hiljem, siis kui poiss on juba mehemõõtu, emast kolm korda pikem, habe vohab, esimesed load tehtud ja elu esimene žiks Kuldsest Börsist välja vaadatud. Ja siis eksiraibe käib ka veel sada aastat hiljem rind kummis ringi ja räägib kõigile, et tema maksab ja toetab ja kõik muud jutud.

Teiseks

Milline naine, eriti üksikema, millises meile teadaolevas eksisteerivas reaalsuses, kes on eksmehelt saanud 50 000 annab selle vabatahtlikult, ilma võitluseta uuesti käest ära? Ja veel Keskerakonnale. Ma saan aru kui too naine lendab peale papi kontole laekumist madallennul Gucci poodi, lükkab rahapakid letile ja ei tule sealt kaks nädalat välja või siis kutsub 200 sõbrannat külla ja paneb kogu klotsi sushi ning California makide alla magama. Aga annetab Keskile? Camoon, kui lolliks meid peetakse? Ratas aga igatahes arvas, et kõik on ok. Lausa hirm hakkab, et meil on selline naiivne peaminister.

Kolmandaks

Milline teismeline, millises meile teadaolevas reaalsuses, vastab jaatavalt, kui talt küsitakse, et kuule poiss, meil on 50 tonni, mis teeme sellega? Äkki annaks Keskerakonnale? Mis arvad?

Julgen arvata, et eeldatavalt ei ole vastus, “Jah ema, teeme nii…” Pigem on tõenäolisem vastus… “F**k NO!!!!! Are you crazy?”

… Ja emme, mis see Keskerakond üldse on, kas Fortnite uus versioon? Ei olegi? Jääb ära! Ma tahan elektritõuksi, uusi Vanse, iPhone 17, Netflixi eluaegset tellimust ja siis ostaks Woltimehele veel kõrvalkorteri, et ta saaks kiiremini meile süüa tuua.

Uus “low” isegi Ratase jaoks

Camoon Ratas, camoon… see on ikka nüüd täiesti uus low, isegi sinu jaoks. Ja Ratas, kui sa ütled pressikonverentsil, et erakonnal pole meetmeid ega võimalusi asja uurida, siis kas sa oled äkki kuulnud sellisest asjast nagu Erakondade Rahastamise Järelvalve Komisjon? Pakun praegu täitsa huupi, no täitsa lampi kütan, et see vist tegelebki selliste asjadega? See asub sinuga sisuliselt samas majas ja seal on ka Kesk ise esindatud ja selle oma erakonna inimese sa sinna ise ka suure tõenäosusega määrasid! Äkki küsiks siis sealt nõu, et kus ja mis, kui ise nii umpa-umpa oled ja ööd ega mütsi ei jaga.

Vello Nelikendkaks

Vello Nelikendkaks on õppinud Rääma Põhikoolis ja Tallinna Ärikallakuga Õlikoolis. Hetkel elab Calicias, Hispaanias. Oma satiirilises kolumnis "Mitte ilmtingimata uudised" uurib ta Eesti elu ja paljastab poliitika telgitaguseid. Loe artikleid (14)