Elvus: “Marsi udud”. Uut Eesti muusikat

Elvus. Foto: Renee Altrov

Vahetult enne eriolukorra kehtestamist nägi ilmavalgust pop-jazzi ansambli Elvuse esimene plaat “Marsi udud”, mida esitleti otseülekandega Tallinna jazziklubist Philly Joe’s. Albumil kõlav muusika kutsub rahus süvenema, et lasta silme ette kuvada just sellel, mida fantaasial nende kõlade saatel pakkuda on.

Plaadi seitsmest loost viie autoriks on kitarrist Teet Velling, üks (“Rõõm on sama tõene kui kurbus”) on laulja Tuuli Vellingu kirjutatud ja üks (“Baleriin jääs”) Teet Vellingu, Mart Soo ja Tuuli Vellingu ühislooming.

Elvuse koosseissu kuuluvad Teet Velling (kitarrid, löökriistad, vokaal jm); Tuuli Velling (vokaal, elektriklaver jm); Mart Soo (kitarrid, efektid); Tanel Ruben (trummid ja löökriistad).

Osta eesti muusikat: Füüsilise või digiplaadi saab soetada, võttes ühendust meiliaadressil teet.velling@gmail.com või kirjutades ansamblile otse Facebooki lehel. Füüsiline plaat saadetakse ostja kodusele aadressile või pakiautomaati. Samuti on võimalik plaat osta Laseringi e-poest või Bandcampist.

Kuula plaadi lugusid: